Keystone logo

2 LLM Programok ban ben Jogi eljárás 2024

Szűrők

Szűrők

  • LLM
  • Jogi tanulmányok
  • Jogtudomány
  • Jogi eljárás
Szakirányok
  • Jogi tanulmányok (2)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Popular degree type

Popular study format

Popular locations

LLM Programok ban ben Jogi eljárás

A törvények mestere különféle célokat szolgálhat különböző országokban. A legtöbb angol nyelvű országban az LLM műszaki szempontból egy jogi szakterületet jelent a diákok számára, akik már rendelkeznek Juris doktorral. Más országokban ez lehet az alapfokú szakképzettség, amely ügyvédnek kell lennie.

Mi az LLM jogi eljárásban? A jogi eljárás általában az alkotmánynak a büntetőjogban és a bírósági eljárásokban betöltött szerepét jelenti. A tudósok megvizsgálhatják a nemzetközi eljárási jogot, vagy egyes országokban az eljárásokra koncentrálhatnak. Számos egyetem rendelkezik a szükséges és választható kurzusokkal. A tanterv gyakran az iskolából az iskolába változik, de magában foglalhatja a büntetőeljárással és a nyomozással, bánásmóddal és büntetőeljárással kapcsolatos tanfolyamokat, a családon belüli erőszak politikáját, a büntetőjogi morális rejtvényeket, a politikai és vállalati korrupciós jogot, valamint a büntetést és büntetést.

A jogi eljárások jobb megértése révén a diplomás versenyképesebb pályázó lehet, és akár magasabb kiinduló fizetéshez is vezethet. Ez részben az oktatáson keresztül szerzett készségeknek köszönhető. A hallgatók javíthatják a kommunikációt, a kritikai gondolkodást és a vezetői képességeket.

Az LLM költsége nagyban különbözhet az iskolától a másikig. Nagyon függ a program időtartamától. A legtöbb LLM-program egyetlen tanévben elvégezhető. A diákoknak fel kell venniük a kapcsolatot a kívánt iskolával, hogy érdeklődjenek a tanításról.

Az LLM a jogi eljárásban a jogi ágazatban számos munkahelyhez vezethet. Egyes diákok ügyvédek, főügyészek, bírósági adminisztrátorok, kriminológusok, eljárási tanácsadók, alkotmányos szakértők, fiatalkorú igazságszolgáltatási tisztviselők, bírák, közvetítők és tanácsadók lettek. A rendelkezésre álló pontos lehetőségek a személy korábbi oktatási és munkatörténete alapján változnak. Egyes tudósok úgy dönthetnek, hogy ezt a fokozatot használják a még nagyobb oktatás alapjaként.

Ahogy a tanulók készen állnak arra, hogy alkalmazzák őket, érdeklődhetnek attól, hogy megtudják, hogy az iskolák az egész világon kínálnak LLM programokat. Az online vagy on-campus programokról többet megtudni egyszerű. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.