Keystone logo

1 LLM Programok ban ben Jogi tanulmányok Nemzetközi jog tanulmányok Iszlám törvény 2024

Szűrők

Szűrők

  • LLM
  • Jogi tanulmányok
  • Nemzetközi jog tanulmányok
  • Iszlám törvény
Szakirányok
  • Jogi tanulmányok (1)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Popular study format

Popular education type

LLM Programok ban ben Jogi tanulmányok Nemzetközi jog tanulmányok Iszlám törvény

Az LLM programot, vagy a Master of Laws gyakran a diákok, akik már legalább egy jogi fokozatot. Ez a program lehetővé teszi a hallgató számára, hogy a jogi kutatás egy bizonyos területére koncentráljon, mint például a közös vagy büntetőjog, és általában egy egyéves program egy teljes idejű hallgató számára.

Mi az LLM az iszlám törvényekben? Ez a program elsősorban az iszlám országokkal és városokkal kapcsolatos jogi kérdésekre összpontosít. Szükség lehet diplomamunka témára vonatkozó disszertációra, és a tanfolyamok átvétele bizonyos kurzusokon is kötelező lehet. A programban szereplő területek közé tartozhat az iszlám törvény, az emberi jogok és az iszlám törvény, a közel-keleti jog és társadalom, valamint az izraeli-palesztin konfliktusok története.

A program tudósai gyakran ismerik az iszlám szokásokat, lehetővé téve számukra, hogy magabiztosan utazjanak a közel-keleti régióba. Ők is jobban megérthetik az iszlám törvényt és a térség bírósági eljárásait, ami számukra értékesnek tekinti számukra jogi tanácsadóként.

A program összköltsége az egyetemtől az egyetemig változó, és pénzügyi támogatási csomagok és ösztöndíjak állnak rendelkezésre. A hallgatónak minden iskolát fel kell vennie a végső árért és egyéb pénzügyi adatokért.

A LLM-nek az iszlám törvényekben szerzett diplomások gyakran keresik a jogi cégeket, nemzetközi vállalatokat, bankokat és ingatlanokat. A pozíciók lehetnek jogi tanácsadók, ügyvédek, jogi adminisztrátorok, kutatói könyvtárosok és jogi szerkesztők. Az iszlám országokkal való üzleti kapcsolatokkal rendelkező nagyvállalatok jogi, pénzügyi és ingatlan pozíciókat tölthetnek be. A munka is elérhető lehet a politikai világban, valamint a kormányzati szervek számára.

Az iszlám törvények programjait az egyetemeken kínálják szerte a világon, mind az egyetemen, mind az interneten. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.