Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 4 Jogi Mesterek  (LLM) Programok ban ben Irányelv ban ben Egyesült Királyság 2023

4 LLM Programok ban ben Irányelv ban ben Egyesült Királyság 2023

Áttekintés

Milyen előnyökkel jár a politika egyetemi tanulmányozása?

Az egyetemi szakpolitikai programok célja, hogy megtanítsák a hallgatóknak a jogi fogalmakat és a jog különböző formáinak alkalmazását. A politikai végzettség hasznos lehet azoknak, akik a közszférában szeretnének dolgozni, vagy politikai karriert szeretnének folytatni. Vannak, akik úgy döntenek, hogy tanulmányozzák a politikát, mert érdekli őket a kormányzás. A szakpolitikai kurzusok betekintést nyújtanak a törvények megalkotásába, a társadalomra gyakorolt hatásukba és az egyén életére. Számos szakpolitikai végzettség tartalmazhat irányelvírási kurzusokat is. Ezek hasznosak lehetnek azoknak, akik kormányon szeretnének dolgozni, vagy maguk akarnak törvényeket alkotni.

Mit kezdhetek politikai diplomával?

A politikát gyakran szokatlan diplomaválasztásnak tekintik az egyetemisták körében; azonban egyre népszerűbb. A szakpolitikai végzettség előnyösnek tekinthető azok számára, akik olyan karriert szeretnének folytatni, amely erős kritikai gondolkodást, kreativitást és kiváló kommunikációs készségeket igényel. A politikai végzettséggel rendelkezők bőséges munkalehetőségükre számíthatnak a diploma megszerzése után, mert rendelkeznek majd ezekkel a készségekkel. A politika ideális választás, ha valaki a jövőben politikával, joggal vagy a kormányzattal szeretne foglalkozni.

UK, Egyesült Királyság több mint 300 éves, és négy alkotó nemzetek: Anglia, Skócia, Wales és Észak-Írország. Az Egyesült Királyság volt a központja a tanulás az elmúlt 1000 évben, és rendelkezik számos régi és kiváló egyetemek. Külföldi hallgatók teszik ki jelentős részét a tanulók a brit egyetemeken.

Az LLM, másnéven Jogi Mesterdiploma egy olyan tudományos fokozat, mely népszerű a jogi alapdiplomával rendelkező hallgatók körében, akik alaposabb ismeretekre szeretnének szert tenni a jog egy területén. Az LLM képzések kutatás-orientáltak és általában egy évesek.

Olvass tovább

Szűrők

  • LLM
  • Egyesült Királyság
  • Jogi tanulmányok
  • Közigazgatási jogi tanulmányok
  • Irányelv
Szakirányok
  • Jogi tanulmányok (4)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum