Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze többszörös Jogi Mesterek  (LLM) Programok ban ben Irányelv ban ben Egyesült Királyság 2023

LLM Programok ban ben Irányelv ban ben Egyesült Királyság 2023

overview

Milyen előnyökkel jár a politika egyetemi tanulmányozása?

Az egyetemi szakpolitikai programok célja, hogy megtanítsák a hallgatóknak a jogi fogalmakat és a jog különböző formáinak alkalmazását. A politikai végzettség hasznos lehet azoknak, akik a közszférában szeretnének dolgozni, vagy politikai karriert szeretnének folytatni. Vannak, akik úgy döntenek, hogy tanulmányozzák a politikát, mert érdekli őket a kormányzás. A szakpolitikai kurzusok betekintést nyújtanak a törvények megalkotásába, a társadalomra gyakorolt hatásukba és az egyén életére. Számos szakpolitikai végzettség tartalmazhat irányelvírási kurzusokat is. Ezek hasznosak lehetnek azoknak, akik kormányon szeretnének dolgozni, vagy maguk akarnak törvényeket alkotni.

Mit kezdhetek politikai diplomával?

A politikát gyakran szokatlan diplomaválasztásnak tekintik az egyetemisták körében; azonban egyre népszerűbb. A szakpolitikai végzettség előnyösnek tekinthető azok számára, akik olyan karriert szeretnének folytatni, amely erős kritikai gondolkodást, kreativitást és kiváló kommunikációs készségeket igényel. A politikai végzettséggel rendelkezők bőséges munkalehetőségükre számíthatnak a diploma megszerzése után, mert rendelkeznek majd ezekkel a készségekkel. A politika ideális választás, ha valaki a jövőben politikával, joggal vagy a kormányzattal szeretne foglalkozni.

UK, Egyesült Királyság több mint 300 éves, és négy alkotó nemzetek: Anglia, Skócia, Wales és Észak-Írország. Az Egyesült Királyság volt a központja a tanulás az elmúlt 1000 évben, és rendelkezik számos régi és kiváló egyetemek. Külföldi hallgatók teszik ki jelentős részét a tanulók a brit egyetemeken.

Az LLM, másnéven Jogi Mesterdiploma egy olyan tudományos fokozat, mely népszerű a jogi alapdiplomával rendelkező hallgatók körében, akik alaposabb ismeretekre szeretnének szert tenni a jog egy területén. Az LLM képzések kutatás-orientáltak és általában egy évesek.

read_more

filters

  • LLM
  • Egyesült Királyság
fields_of_study
    Egészségügy Jogi tanulmányok Közgazdasági tanulmányok Nyelvek Üzleti tanulmányok
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format