Keystone logo

14 LLM Programok ban ben Jogi tanulmányok Irányelv 2024

Szűrők

Szűrők

  • LLM
  • Jogi tanulmányok
  • Irányelv
Szakirányok
  • Jogi tanulmányok (14)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

LLM Programok ban ben Jogi tanulmányok Irányelv

Azok a végzős jogi diplomát, akik keresik, hogy szakosodnak egy adott területen, akkor hasznos lehet szerezni szakértelem mellett szerzés egy Master of Laws, vagy LLM. Jellemzően kitölteni egy év, ez a fajta posztgraduális jogi diploma nagyban növeli a tudás és a tapasztalat az adott területen, amelyet választott.

Mi az LLM politika? Ha valaki egy jogi diplomát akar inkább kizárólag a politikai törvények, a LLM politika is szerzett különböző területein. Közérdek jog és politika, a környezetvédelmi jog és a politika, és a nemzetközi versenyjog és politika csak néhány a lehetőségek közül lehet választani. Mivel a szabályzatok játszik olyan nagy szerepet abban, hogy a törvények a legjobb lehetséges és ügyelve arra, hogy segítse az embereket, és nem akadályozza őket, akkor nagyon hálás, hogy fontos szerepet játszanak a létrehozását, módosítását vagy eltörlését politikát.

Kereseti LLM politika teheti meg, hogy sokkal kívánatosabb ügyvéd, mert minden üzlet és az irányító testület szerte a világon segítségre van szüksége a politika egy bizonyos ponton. Ez is növeli a jövedelemszerzési lehetőségek, és esetleg segíteni, hogy előkészítsék az utat más területeken, mint a politika.

Minden iskola kínál egy LLM politika eltérő lesz tandíj árak különböző tényezők alapján, mint például a méret, az iskola, és hogyan tekintélyes van. Ott is eltérő költségeit az iskolák alapján melyik országban található.

Vannak sokféle karrier lehetőség, hogy valaki egy LLM politika. Akkor jogi gyakorlatot, lesz egy lobbista, a munka az állami és non-profit szervezetek, illetve a munka egy agytröszt kutatását és elemzését aktuális kérdések a politika. Vannak szinte számtalan módon gyakorolni politikai gyakorlat, hiszen minden iparág kapcsolódó munkahelyek politikát.

Sok csodálatos iskolák világszerte, melyek egy LLM politika.Ön is tudja, hogy néhány osztályok online. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.