Keystone logo

7 LLM Programok ban ben Jogi tanulmányok Gazdasági jogi tanulmányok Ingatlanhirdetési jog 2024

Szűrők

Szűrők

  • LLM
  • Jogi tanulmányok
  • Gazdasági jogi tanulmányok
  • Ingatlanhirdetési jog
Szakirányok
  • Jogi tanulmányok (7)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

LLM Programok ban ben Jogi tanulmányok Gazdasági jogi tanulmányok Ingatlanhirdetési jog

Az LLM program olyan, amely a törvény különböző területeire összpontosít. Egyébként a törvények mesterként ismerik, ezt a fokozatot azok kapják, akik az adott terület teljes tantervét teljesítik, ami akár egytől három évig is eltarthat.

Mi az a LLM az ingatlan törvényben? A tanfolyamok e program célja, hogy segítsen a diákok kidolgozása elméleti és gyakorlati megértése az ingatlan tervezés és a jog. Az oktatók a finanszírozás, az adójog, a földvásárlás, a lakhatás és a kereskedelmi fejlesztés, a lezárások, a megszövegezés, a tárgyalások, az építési jog és a tervezési stratégiák elmélyítésével foglalkozhatnak. Az ilyen típusú programok általános célja, hogy a hallgatókat készen álljon arra, hogy képesek legyenek elkezdeni gyakorolni az ingatlan szektorban az oklevelük megszerzését követően.

Amellett, hogy gyakorlatban készen állnak, a program végzős hallgatók általában megértik az ingatlanpiac és a trendeket, amelyek befolyásolják. Sok résztvevõ is elhagyja az erős tárgyalási készségeket és az erõs konfliktuskezelési képességeket.

Az LLM program költsége országonként, országonként és iskolánként változik. A hallgatóknak meg kell tenniük a kutatást és a költségvetést ennek megfelelően az alkalmazás előtt.

Az ingatlanjoggal rendelkező magánszemélyek általában rendelkeznek a kereskedelmi, lakó- és ipari ingatlanok vásárlásával és értékesítésével foglalkozó tanácsadóként szükséges készségekkel. Kiválaszthatják, hogy a házszabályokra, az árverésekre, a földjogra vagy a bérleti jogra összpontosítanak. Bár az egyének továbbra is megtalálhatják a pozíciókat a már megalapozott cégeknél és szervezetekben, sokan választják a vállalkozói útvonalat és elkezdik saját magánügyvédi irodaikat.

Mikor jön az iskolák, amelyek kínálnak LLM az ingatlan törvény, sok lehetőség van. Ha az egyén végül véget ér, függ a helyétől és az erőforrásoktól. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.