Keystone logo

1 Részidő LLM Programok ban ben Harci jog ban ben Amerikai Egyesült Államok számára 2024

Szűrők

Szűrők

  • LLM
  • Amerikai Egyesült Államok
  • Jogi tanulmányok
  • Nemzeti jogtanulmányok
  • Harci jog
  • Részidő
Szakirányok
  • Jogi tanulmányok (1)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Részidő LLM Programok ban ben Harci jog

Mi az a hadiállapot?
A hadiállapot egy jogi kifejezés, amely a háború vagy a nemzeti vészhelyzet idején alkalmazott katonai törvényekre, intézményekre és gyakorlatokra utal.

Mi a hadiállapot története?
Az Egyesült Államokban először 1794-ben alkalmazták a hadiállapot a Whisky-lázadás idején. Más esetek közé tartozik a polgárháború, az amerikai forradalom és a második világháború. Hadiállapotot általában egy állam vagy szövetségi kormány hirdeti ki, amikor polgári zavargások vagy káosz tör ki. Felhatalmazza a hatóságokat bizonyos polgári szabadságjogok felfüggesztésére a rend helyreállítása érdekében.

Haditörvényes állások
A hadijog területén számos karriert lehet folytatni. Néhány ember rendőr lesz, vagy a katonaságban dolgozhat. Mások ügyvédek vagy bírókká válhatnak.

Miért fontos a hadijog tanulmányozása?
A hadijog tanulmányozása segíthet az embereknek megérteni azokat a jogi és katonai intézményeket, amelyeket nemzeti vészhelyzet idején használnak. Segíthet az embereknek abban is, hogy megértsék a hadiállapot megsértésének következményeit.

Melyek a különböző haditörvény-fokozatok
A haditörvény-fokozatok segítenek a hallgatóknak megérteni azokat a jogi és katonai intézményeket, amelyeket nemzeti vészhelyzet idején használnak.

Mit fogok tanulni a hadijogi diplomám alatt?
A hadijog képzési programok iskolánként eltérőek lehetnek, de a legtöbb olyan témákat fed le, mint a hadijog története, az alkotmányjog, a büntetőjog és a nemzetközi jog. A hallgatók megismerkedhetnek a katonai bíróságok felépítésével és működésével is.

Az USA továbbra is a világ legnépszerűbb úti célja a nemzetközi diákok számára. Az Egyesült Államok egyetemei uralják a világranglistát, és az ország izgalmas tanulmányi helyszínek széles választékát kínálja. Az állami egyetemi rendszereket részben az állami kormányzatok támogatják, és sok egyetemi egyetem lehet az államban, több százezer hallgatóval.

Az LLM, másnéven Jogi Mesterdiploma egy olyan tudományos fokozat, mely népszerű a jogi alapdiplomával rendelkező hallgatók körében, akik alaposabb ismeretekre szeretnének szert tenni a jog egy területén. Az LLM képzések kutatás-orientáltak és általában egy évesek.

A részmunkaidős tanulás lehetővé teszi a diploma vagy képesítés megszerzését akkor is, ha nem tud teljes munkaidőben iskolába járni. Az ember saját tempójában tanulhat, fokozatosan gyűjtve a krediteket, amelyek beszámítanak a végső minősítésbe.