Keystone logo

1 Részidő LLM Programok ban ben Harci jog 2024

Szűrők

Szűrők

 • LLM
 • Jogi tanulmányok
 • Nemzeti jogtanulmányok
 • Harci jog
 • Részidő
Szakirányok
 • Jogi tanulmányok (1)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  Részidő LLM Programok ban ben Harci jog

  Mi az a hadiállapot?
  A hadiállapot egy jogi kifejezés, amely a háború vagy a nemzeti vészhelyzet idején alkalmazott katonai törvényekre, intézményekre és gyakorlatokra utal.

  Mi a hadiállapot története?
  Az Egyesült Államokban először 1794-ben alkalmazták a hadiállapot a Whisky-lázadás idején. Más esetek közé tartozik a polgárháború, az amerikai forradalom és a második világháború. Hadiállapotot általában egy állam vagy szövetségi kormány hirdeti ki, amikor polgári zavargások vagy káosz tör ki. Felhatalmazza a hatóságokat bizonyos polgári szabadságjogok felfüggesztésére a rend helyreállítása érdekében.

  Haditörvényes állások
  A hadijog területén számos karriert lehet folytatni. Néhány ember rendőr lesz, vagy a katonaságban dolgozhat. Mások ügyvédek vagy bírókká válhatnak.

  Miért fontos a hadijog tanulmányozása?
  A hadijog tanulmányozása segíthet az embereknek megérteni azokat a jogi és katonai intézményeket, amelyeket nemzeti vészhelyzet idején használnak. Segíthet az embereknek abban is, hogy megértsék a hadiállapot megsértésének következményeit.

  Melyek a különböző haditörvény-fokozatok
  A haditörvény-fokozatok segítenek a hallgatóknak megérteni azokat a jogi és katonai intézményeket, amelyeket nemzeti vészhelyzet idején használnak.

  Mit fogok tanulni a hadijogi diplomám alatt?
  A hadijog képzési programok iskolánként eltérőek lehetnek, de a legtöbb olyan témákat fed le, mint a hadijog története, az alkotmányjog, a büntetőjog és a nemzetközi jog. A hallgatók megismerkedhetnek a katonai bíróságok felépítésével és működésével is.

  Az LLM, másnéven Jogi Mesterdiploma egy olyan tudományos fokozat, mely népszerű a jogi alapdiplomával rendelkező hallgatók körében, akik alaposabb ismeretekre szeretnének szert tenni a jog egy területén. Az LLM képzések kutatás-orientáltak és általában egy évesek.

  A részmunkaidős tanulás lehetővé teszi a diploma vagy képesítés megszerzését akkor is, ha nem tud teljes munkaidőben iskolába járni. Az ember saját tempójában tanulhat, fokozatosan gyűjtve a krediteket, amelyek beszámítanak a végső minősítésbe.