Keystone logo

9 LLM Programok ban ben Jogi tanulmányok Gazdasági jogi tanulmányok Gazdasági jog 2024

Szűrők

Szűrők

  • LLM
  • Jogi tanulmányok
  • Gazdasági jogi tanulmányok
  • Gazdasági jog
Szakirányok
  • Jogi tanulmányok (9)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

LLM Programok ban ben Jogi tanulmányok Gazdasági jogi tanulmányok Gazdasági jog

Az LLM olyan okleveles program, amelynek célja a magánszemélyek számára, hogy egy nappal mélyebben megértsék a jogot, és karriert nyerjenek a jogi területen. Az LLM programok értéke és hosszúsága változó, és bárhová eltelhet egy-három évig.

Mi az a LLM a gazdasági jogban? A gazdasági jogokra összpontosító programok célja, hogy mélyreható megértést nyújtsanak a hallgatóknak arról, hogy a törvény és a jogi döntések hogyan befolyásolhatják a gazdaságot. "A gazdaság" lehet az üzleti gazdaság, a hazai gazdaság vagy akár a nemzetközi gazdaság. A tanfolyamok középpontjában a program résztvevõinek a jogi szabályok következményeivel és a legfontosabb jogi ágak gazdasági következményeivel, például vállalati, kártérítési, szerzõdési, tulajdon- és versenyjogi ismeretekkel való megismertetése állnak. Tanulmányaik során a tudósok azt találhatják, hogy sok kurzusaikat a köz- és a magánszektor legfontosabb ágazatainak gazdasági elemzésére fordítják.

A program végzős hallgatók gyakran sok kívánatos tulajdonsággal rendelkeznek, például a jogi döntések hatásainak elemzésére való képességüket, mielőtt azokkal folytatnák őket. A diákok is rendelkezhetnek mély kritikai gondolkodási képességekkel, valamint a helyi és globális gazdaságok megértésével. Mindezek a tulajdonságok jól szolgálhatnak számos területen.

A program költsége jelentősen változik, és számos tényezőtől függ, beleértve a diák elhelyezkedését, a kívánt program időtartamát és az oktatás módját (online vagy az osztályteremben).

A gazdasági jogú diplomások általában számos területen pályára állnak. Számos nagyobb vállalatnak szüksége van a szerződéses ügyvédekre, míg a polgári peres eljárások többsége megköveteli a kártérítési ügyvéd ügyességét és ismeretét. A diplomások úgy dönthetnek, hogy ingatlan vagy ingatlan ügyvédekként dolgoznak, míg mások sokkal többet tudnak elemezni a szerződések versenyjogi záradékait, és próbálják megcáfolni őket.

Ahol az egyén iskolába jár, minden a helyétől, ütemezésétől és költségvetésétől függ. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.