Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 8 Jogi Mesterek  (LLM) Programok ban ben Gazdasági jog 2024

8 LLM Programok ban ben Gazdasági jog 2024

Áttekintés

Az LLM olyan okleveles program, amelynek célja a magánszemélyek számára, hogy egy nappal mélyebben megértsék a jogot, és karriert nyerjenek a jogi területen. Az LLM programok értéke és hosszúsága változó, és bárhová eltelhet egy-három évig.

Mi az a LLM a gazdasági jogban? A gazdasági jogokra összpontosító programok célja, hogy mélyreható megértést nyújtsanak a hallgatóknak arról, hogy a törvény és a jogi döntések hogyan befolyásolhatják a gazdaságot. "A gazdaság" lehet az üzleti gazdaság, a hazai gazdaság vagy akár a nemzetközi gazdaság. A tanfolyamok középpontjában a program résztvevõinek a jogi szabályok következményeivel és a legfontosabb jogi ágak gazdasági következményeivel, például vállalati, kártérítési, szerzõdési, tulajdon- és versenyjogi ismeretekkel való megismertetése állnak. Tanulmányaik során a tudósok azt találhatják, hogy sok kurzusaikat a köz- és a magánszektor legfontosabb ágazatainak gazdasági elemzésére fordítják.

A program végzős hallgatók gyakran sok kívánatos tulajdonsággal rendelkeznek, például a jogi döntések hatásainak elemzésére való képességüket, mielőtt azokkal folytatnák őket. A diákok is rendelkezhetnek mély kritikai gondolkodási képességekkel, valamint a helyi és globális gazdaságok megértésével. Mindezek a tulajdonságok jól szolgálhatnak számos területen.

A program költsége jelentősen változik, és számos tényezőtől függ, beleértve a diák elhelyezkedését, a kívánt program időtartamát és az oktatás módját (online vagy az osztályteremben).

A gazdasági jogú diplomások általában számos területen pályára állnak. Számos nagyobb vállalatnak szüksége van a szerződéses ügyvédekre, míg a polgári peres eljárások többsége megköveteli a kártérítési ügyvéd ügyességét és ismeretét. A diplomások úgy dönthetnek, hogy ingatlan vagy ingatlan ügyvédekként dolgoznak, míg mások sokkal többet tudnak elemezni a szerződések versenyjogi záradékait, és próbálják megcáfolni őket.

Ahol az egyén iskolába jár, minden a helyétől, ütemezésétől és költségvetésétől függ. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

  • LLM
  • Jogi tanulmányok
  • Gazdasági jogi tanulmányok
  • Gazdasági jog
Szakirányok
  • Jogi tanulmányok (8)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum