Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 2 Jogi Mesterek  (LLM) Programok ban ben Görögország 2023

2 LLM Programok ban ben Görögország 2023

Áttekintés

Az LLM egy fejlett jogi diplomát, vagy más néven a Master 's törvény. A pályázóknak rendelkezniük kell már tartani a Bachelor 's jogi vagy hasonló végzettség a legtöbb LLM programokat. Bár a LLM Általában nem szükséges jogi gyakorlatot Görögországban, a hozzáadott képesítés építeni szakmai ismeretek és készségek egy adott területen a jogi szakma. Függetlenül attól, hogy a terület az érdeklődés is a társasági jog, nemzetközi vitarendezés, vagy bármilyen más specializáció, egyetemek és tudományos intézetek Görögországban kínál megfelelő LLM programot.

A LLM tanterv a legtöbb egyetemen Görögországban egyesíti a kutatás, a tanfolyam és a mester 's dolgozat. Tartó 1-2 éven LLM programok Görögország elérhető mind a részmunkaidőben és a teljes munkaidőben, lehetővé téve az eltérő pályázók érdekeltek beiratkozott LLM programokat. Ezért lehetséges, hogy a munka felé kereső LLM mértékben miközben továbbra is dolgozik az osztályon kívül.

Ha úgy gondolja, hogy hasznosak lehetnek tudományosan és szakmailag egy LLM diploma egyetemi vagy felsőoktatási intézmény Görögországban, csak lapozzunk lefelé, és kattintson többet megtudni a lehetőségeket, hogy állnak az Ön rendelkezésére, még ma! Jogi iskolák Görögországban csak néhány kattintásnyira van a mi praktikus webes űrlapot, ha további információra van szüksége a bármelyik program.

Olvass tovább

Szűrők

  • LLM
  • Görögország
Szakirányok
    Egészségügy
  • Jogi tanulmányok
  • Közgazdasági tanulmányok Nyelvek Üzleti tanulmányok
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Kapcsolódó tanulmányi területek