Keystone logo

1 LLM Programok ban ben Jogi tanulmányok Nemzetközi jog tanulmányok EU-jog ban ben Rotterdam, Hollandia számára 2024

Szűrők

Szűrők

  • LLM
  • Hollandia
  • Jogi tanulmányok
  • Nemzetközi jog tanulmányok
  • EU-jog
  • Rotterdam
Szakirányok
  • Jogi tanulmányok (1)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Popular study format

Popular education type

LLM Programok ban ben Jogi tanulmányok Nemzetközi jog tanulmányok EU-jog

A holland város nyugodt légkört és a kiváló egyetemek. Rotterdam egy hely, ahol élni és tanulni. Mindazok számára, akik keresik a diákok minőségi oktatás ésszerű költségek mellett, ez a hely. Néhány népszerű egyetemek Erasmus University Rotterdam és az Erasmus University Rotterdam.


Mi az EU jog?
Az uniós jog az a jog, amely az Európai Uniót szabályozza. Témák széles skáláját öleli fel, a kereskedelemtől az emberi jogokig. Az uniós jog tanulmányozásához jól ismernie kell az uniós intézményeket és magát a jogot. Az EU-jogban különféle diplomák és képzések állnak rendelkezésre, így mindenki talál valamit.

Milyen pályák állnak rendelkezésre az uniós jogban?
Az uniós jogot végzettek számos olyan ágazatban találhatnak munkát, amelyekhez jogi ismeretekre van szükség. Néhány gyakori szerepkör egy ügyvédi irodánál, a kormánynál vagy egy civil szervezetnél dolgozik. Az uniós jog fontos lesz azon ügyvédek és ügyvédek számára, akik az EU-ban kívánnak gyakorlatot folytatni, vagy akiknek cégei az EU-n belüli jogalanyokat képviselnek vagy velük üzletelnek. Az üzleti hallgatók fontolóra vehetik az EU-jog tanulmányozását is, különösen, ha nemzetközi üzleti tevékenységet fontolgatnak.

Miért fontos az EU-jog tanulmányozása?
Az uniós jog tanulmányozása több okból is fontos. Először is, alaposan megérti a jogot és annak az Európai Unióra való alkalmazását. Ez mindenki számára értékes, aki politikában vagy nemzetközi kapcsolatokban szeretne dolgozni. Másodszor, az EU-jogot végzettek iránt nagy a kereslet, így Ön készségeinek és érdeklődésének megfelelő állást találhat.

Mik azok az EU jogi diplomák?
Az uniós jog iránt érdeklődő hallgatók legáltalánosabb diplomája a jogi végzettség, például az LLB vagy az LLM. Üzleti diplomákat, posztgraduális diplomákat és rövid kurzusokat is találhat az uniós jog területén. Az uniós jogi kurzusokat általában az Európai Unión belüli egyetemeken és jogi egyetemeken kínálják.

Milyen témákat fed le az EU jogi szak?
Az uniós jog által lefedett témák a választott végzettségtől vagy képzéstől függően változnak. Néhány közös téma azonban az emberi jogok, a kereskedelem és az üzleti élet, valamint az Európai Unió joga. Ez azt jelenti, hogy átfogó képet kap arról, hogyan működik az uniós jog, és hogyan érinti az embereket és a vállalkozásokat.

Az emberek, a nyelv és a kultúra, a holland nevezik "holland ". A modern európai országban ma, Hollandia megőrizte nagyon nemzetközi jellegét, és ismert a liberális gondolkodásmód. Hollandiában sok egyetemeken. Az ország nemrég átalakított saját címek a bachelor / master rendszer.Kétféle egyetemek: Akadémiai (ennél sokkal inkább az elméleti tudás, más néven "Universiteit ") vagy alkalmazott tudományok (ennél sokkal inkább a gyakorlati tudás, más néven "Hogeschool ")

Az LLM, másnéven Jogi Mesterdiploma egy olyan tudományos fokozat, mely népszerű a jogi alapdiplomával rendelkező hallgatók körében, akik alaposabb ismeretekre szeretnének szert tenni a jog egy területén. Az LLM képzések kutatás-orientáltak és általában egy évesek.