Keystone logo

3 LLM Programok ban ben Jogi tanulmányok Nemzetközi jog tanulmányok EU-jog 2024

Szűrők

Szűrők

  • LLM
  • Jogi tanulmányok
  • Nemzetközi jog tanulmányok
  • EU-jog
Szakirányok
  • Jogi tanulmányok (3)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Popular study format

Popular education type

LLM Programok ban ben Jogi tanulmányok Nemzetközi jog tanulmányok EU-jog

A Master in Laws programok értékes előnyöket kínálnak. A fejlett oktatási lehetőség általában egy-két évig tart. A programok közelebbről megvizsgálják a jogi fókuszú területeket, és olyan jogi hallgatók képzését nyújtják, akik remélik, hogy tovább folytatják a koncentráció egy vagy két területét.

Mi az európai jog? Ez a szakképzési program megvizsgálja az Európai Unión belüli konkrét jogrendszereket. A tanulók anyagi és eljárási gyakorlatokat vizsgálhatnak. A tanfolyamok magukban foglalhatják a törvény gazdasági, alkotmányos és intézményi alapjait, valamint az adminisztratív és büntetőjogot. Az uniós jog hajlamos az egyes nemzetek törvényeire, és a törvény minden területére kiterjed.

Az EU jogi programjában való részvétellel a tudósok gyakran olyan készségeket szereznek, amelyek hasznosak személyes életükben és szakmai karrierjükben. Például a program résztvevői megismerhetik törvényi jogaikat egy adott ország állampolgárságaként és az Európai Unió polgáraiként.

Számos nemzetközi és online lehetőség van a beiratkozásra, és a költségek gyakran tükrözik ezeket a különbségeket. Ésszerű, hogy a leendő hallgatók kapcsolatba lépjenek a felsőoktatási intézményekkel, és kérdezzenek költségeket és egyéb beiratkozási kérdéseket.

Az európai uniós jogban szereplő LLM bemutatja a várható szakmai magatartást a bírósági és bírósági eljárásokban. A diplomások a karrierlehetőségeket hazájukban vagy nemzetközi elhelyezésekben találhatják meg. A munkalehetőségek jellemzően magukban foglalják a vállalati és a magánjogot, a nemzeti közszolgálatot (például köztisztviselőként vagy diplomáciai képviselőként), a politikai elemzést, a kormányzati pozíciókat, a civil szervezeteket és az akadémiai és jogi területeken folytatott kutatást. Egyes diplomások munkát találhatnak az európai ügyekkel foglalkozó felügyelő testületeknél vagy ügyvédeknél a transznacionális cégeknél. Mások kutatóként dolgozhatnak, szemináriumokon és konferenciákon.

Az osztályok elérhetők online és személyesen az egyetemeken és más intézményeken szerte a világon. Ahhoz, hogy megtalálja a megfelelő iskolát, keresse meg az alábbi programot, és keresse meg közvetlenül az Ön által választott iskola felvételi irodáját az űrlap kitöltésével.