Keystone logo

13 LLM Programok ban ben Döntőbíráskodás 2024

Szűrők

Szűrők

 • LLM
 • Jogi tanulmányok
 • Vitarendezési tanulmányok
 • Döntőbíráskodás
Szakirányok
 • Jogi tanulmányok (13)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  LLM Programok ban ben Döntőbíráskodás

  A Master of Laws egyfajta fejlett diploma célja a diákok a törekvés a karrier a törvény. Ez az oklevél jellemzően törvényi alapképzést követ, és a tanulóknak akár egy-három évig is megteheti.

  Mi a LLM a választottbíráskodásban? A választottbíráskodás alternatív módszer a hagyományos bírósági rendszeren kívüli jogviták megoldására és tárgyalására. Ez a szakterülettérés jelentős mennyiségű oktatást és tanfolyamot igényel a hallgatók számára, hogy sikeresen folytathassák a választottbírósági pályafutást. A témában számos okleveles program foglalkozik a választottbírósági koncentrációkkal, például a sporttal, az építkezéssel, a kereskedelmi és a befektetési választottbírósággal. Néhány lehetséges kurzus magában foglalja a tárgyalási technikákat, a nemzetközi bíróságokat, a közvetítést, a pénzügyi jogot és egyéb kapcsolódó témákat.

  Az ilyen típusú okleveles diákok a törvényhez kapcsolódó technikai készségek sokaságát nyerhetik, és képesek lesznek erős készségeket fejleszteni az interperszonális kommunikációban és még sok mindent, ami segíteni tud számukra a jogi karrier előmozdításában. Számos tanítvány ezen a téren élesíti képességeit, hogy kritikusan gondolkodjanak, és nagy figyelmet fordítsanak a részletekre.

  A hallgatónak mindig meg kell vizsgálnia és összehasonlítania kell az esetleges iskolai tandíjakat, mielőtt beiratkozna egy szakra. Számos tényező befolyásolhatja az alapképzés megszerzésének költségeit, és bizonyos pénzügyi segélyek és ösztöndíj lehetőségek is rendelkezésre állnak.

  A legtöbb választottbírósági diplomával rendelkező diákok szakmai választottbírókká, békéltetővé vagy mediátorokká válnak. A diákok gyakran keresnek választottbírói pozíciókat az iparágak, többek között az építőipar, az üzleti vállalkozások és mások számára. Miután megszerzett egy diplomát ezen a területen, a hallgatók teljesíthetik a szükséges állami vagy helyi engedélyezési követelményeket, hogy engedélyezett ügyvédekké váljanak. Más hallgatók munkahelyeket találhatnak olyan területeken, mint az emberi erőforrások, az oktatás, a biztosítás és így tovább.

  Különböző egyetemek világszerte kínálnak ilyen típusú fejlett jogi diplomát. A lehetőségek számával a diákok felfedezhetik a tanulmányi helyeket külföldön vagy helyi szinten. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.