Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze többszörös Jogi Mesterek  (LLM) Programok ban ben Costa Rica 2023

1 LLM Programok ban ben Costa Rica 2023

Áttekintés

Az LLM-ben Coast Rica egyik legfontosabb választás sok külföldi diákoknak. Costa Rica vonzza az embereket az egész világon a lenyűgöző strandok, kiváló szörfözés, erdők, vulkánok, és a vadon élő, de van még néhány magas színvonalú posztgraduális jogi szakon. Az LLM-ben Coast Rica izgalmas kombinációja szakmai előmenetel, a kaland és a kulturális növekedés.

Costa Rica egy ideális hely megszerzése szakértelem egy olyan területen, mint például a környezetvédelmi törvényt. Vannak programok egy LLM Costa Rica témakörökben, mint a nemzetközi jog, az emberi jogok, a vitarendezés, egészségügyi jog, gazdasági jog és a. A diákok részt vesz egy LLM Costa Rica élményben lesz kihívást tanterv általában áll a tanfolyam, a kutatás, és a diplomamunkám. Vizsgálata révén esettanulmányok, elméletek és szimulációk segítségével az esetben, a diákok kapnak egy átfogóbb megismerésére törvény az adott érdeklődési terület.

Ha egy LLM Costa Rica hangzik, mint amit keres, akkor böngéssze végig az alábbi programokat és megtalálni a következő lépés a karriered!

Olvass tovább

Szűrők

  • LLM
Szakirányok
    Egészségügy
  • Jogi tanulmányok
  • Közgazdasági tanulmányok Nyelvek Üzleti tanulmányok
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Kapcsolódó tanulmányi területek