Keystone logo

9 LLM Programok ban ben Jogi tanulmányok Gazdasági jogi tanulmányok Biztosítási jog 2024

Szűrők

Szűrők

  • LLM
  • Jogi tanulmányok
  • Gazdasági jogi tanulmányok
  • Biztosítási jog
Szakirányok
  • Jogi tanulmányok (9)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

LLM Programok ban ben Jogi tanulmányok Gazdasági jogi tanulmányok Biztosítási jog

A Master of Laws egy akadémiai díjat adott a diákok, akik tanulmányoztak egy adott jogot. Az LLM programra való jelentkezéshez a hallgatóknak már valamilyen jogtudományi diplomát kell elvégezniük. A program időtartama változhat, de gyakran egy évig tart.

Mi az a LLM a biztosítási jogban? Ez a tanulmányi terület úgy van kialakítva, hogy a résztvevőket a biztosítási és kockázatkezelési számtalan szempontból kitetté tegye. Néhány program a nemzetközi vagy helyi politikákra összpontosíthat. A diákok talán képesek arra, hogy kiválasszák, melyik országra szeretnének összpontosítani. Számos kurzus működik annak érdekében, hogy a tudósok jobban megértsék a különböző biztosítási tételek, például az egészség, az élet, a tulajdon és a fogyatékosság által okozott kihívásokat. A diploma megszerzése előtt a hallgatóknak be kell vonni a szükséges kurzusokat, externships, papers, tézisek és disszertációk, de ez egyetemenként változhat.

Ez a posztgraduális jogi diploma számos előnyöket kínál a diákok, nem utolsósorban, amelyek a potenciálisan több pénzt keresni az érettségi után. A résztvevők jobb kommunikációs, tárgyalási és elemzési készségeiket használhatják, hogy jobban megismerhessék és megbeszélhessék az ügyfelekkel és munkatársakkal kapcsolatos helyzeteket.

Az LLM biztosítási törvény költségei az egyetemre és a program időtartamára vonatkozhatnak. Mivel eltérések lehetnek, a pályázóknak meg kell próbálniuk becsléseket készíteni közvetlenül az iskolából vagy az iskolákból, ahová szeretnének részt venni.

Milyen típusú karriert végez a LLM a biztosítási törvényben? Leginkább a diákok válnak ügyvédei és ügyvédek, akik foglalkoznak biztosítási kérdésekkel. Van azonban más karrierlehetőségek is. Például egyes diplomások folytathatnak kereskedelmi ügyvédeket, pénzügyi szakembereket, egészségbiztosítási tanácsadókat, biztosítási tanácsadókat vagy szabályozó ügynököket. Más tudósok úgy dönthetnek, hogy ezt az oktatást használják kiindulási pontként a még nagyobb iskolázottsághoz.

A diákok képesek lehetnek az LLM programot az egyetemeken világszerte. Készen áll arra, hogy online vagy egyetemi végzettséget kérjen? Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.