Keystone logo

13 LLM Programok ban ben Jogi tanulmányok Büntetőjogi tanulmányok Büntetőjog 2024

Szűrők

Szűrők

  • LLM
  • Jogi tanulmányok
  • Büntetőjogi tanulmányok
  • Büntetőjog
Szakirányok
  • Jogi tanulmányok (13)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

LLM Programok ban ben Jogi tanulmányok Büntetőjogi tanulmányok Büntetőjog

Mielőtt a hallgató képes lenne szakmai karriert nyerni a törvény, ő általában meg kell keresnie a Master of Laws fokozatot. Ez a fajta fejlett diploma célja a diákok keresnek intenzív oktatás a jog területén. Sok ilyen diák már rendelkezik a Bachelor of Laws fokozatot.

Mi az LLM a büntetőjogban? A büntetőjog a bűnözésre és annak jogi következményeire összpontosító szakterület. Ez a fajta képzési program tipikusan feltérképezi a tantárgyakat a törvényszéki, az ok-okozati, bűncselekmények, díjak és több, hogy megfelelően felkészítse a diákokat a jövőben a büntető igazságszolgáltatási rendszer. A diákoknak meg kell érteniük a büntetőjog mögött álló elméleteket és koncepciókat olyan tanfolyamok tanulmányozása révén, mint a büntetőjogi filozófia, a szervezett bűnözés, a bűncselekmények, a bűncselekmények típusai, a büntetőeljárás és így tovább.

Sok különböző iparági munkaadó megállapítja, hogy a büntetőjoggal rendelkező felsőfokú hallgatók sokféle tulajdonsággal és jellemzőkkel rendelkeznek. Ezek a diákok hajlamosak erős tárgyalási készségeket a fejlett kommunikációs képességek mellett. Ezenkívül a diákok ezen a területen tipikusan megmutatják az alapos, kritikai gondolkodást.

A büntetőjogi oklevél megszerzésének ára egy egyetemről egy másikra változhat. A szükséges tanfolyamok száma, a képzési program típusa, az iskola helyzete és egyéb tényezők mind befolyásolhatják az általános tandíjat. Néhány diák még pénzügyi támogatást, ösztöndíjat vagy munkahelyi tanulmányi lehetőségeket is kaphat a költségek ellensúlyozására.

A büntető jogi diplomával rendelkező diplomások sokféle karriert folytathatnak a magán- és az állami szektorban. Ahhoz, hogy licenccel rendelkező ügyvédévé válhasson, a hallgatók megtehetik a szükséges helyi engedélyezési vizsgát, és munkát végezhetnek kormányzati szervek vagy magánvállalatok számára. A diák is bűncselekmény laboratóriumi elemzőként, bűnözői felügyelőként, megelőző szakemberként, bűnügyi nyomozóként és másokban folytathatja munkáját.

Számos egyetem szerte a világon LLM diplomát kínál. Az ilyen típusú végzettségre sok hallgató úgy dönt, hogy helyi szinten tanul, bár nemzetközi lehetőségek is rendelkezésre állnak. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.