Keystone logo

4 LLM Programok ban ben Jogi tanulmányok Közigazgatási jogi tanulmányok Alkotmányjog 2024

Szűrők

Szűrők

  • LLM
  • Jogi tanulmányok
  • Közigazgatási jogi tanulmányok
  • Alkotmányjog
Szakirányok
  • Jogi tanulmányok (4)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

LLM Programok ban ben Jogi tanulmányok Közigazgatási jogi tanulmányok Alkotmányjog

Egy-két évig tartó befejezése után az LLM a jog területén elért fejlettségi fok. A Legus Magister-ből származik, ezt a diplomát mesterkurzusként is ismerik, és versenyképes élményt kínál a diákok számára a jövő karrierje számára.

Mi az alkotmányjogban az LLM? A programtól függően a hallgatók tanulmányozhatják az egyetem fogadó országának alkotmányát, vagy széles körű képet kaphatnak a nemzetközi alkotmányos törvényekről. Az alkotmány más típusai, mint például az állam vagy tartomány, szintén érdeklődési területként folytathatók. Mivel a legtöbb alkotmányos dokumentum leírja az irányító testületek és állampolgáraik közötti hatalommeghatározásokat, sok kutató ezen a téren jelentős kutatási időt szentel a polgári jogoknak, gyakran a demográfiai tényezőkre, például a gyermekekre vagy a nőkre összpontosítva, és hogy ezek a törvények hogyan hatnak rájuk.

Az alkotmányjogban megfogalmazott specifikus készségek magukban foglalják a polgári jogok, a jogi írásbeli alkalmasság és a kutatás iránti bonyolult megértést. Emellett sok hallgató fejlett érvelési és időgazdálkodási készségeket szerez, mindkettő pedig segítheti a hallgatókat és a munkát.

A főiskolai könyvek kiegyenlítéséhez számos tényezőre van szükség, beleértve a program hossza és elhelyezkedése. A legfrissebb költségvetési információkért kérjük, konzultáljon a leendő iskola pénzügyi irodáival.

Az alkotmányos jogviszonyokat rendszerint a jogi területen folytatják, de a diákok bőséges lehetőségeket is találhatnak az oktatás, az üzleti fejlődés és a közigazgatás világában. Mivel a különböző régióknak eltérő követelményeik vannak, a diákok jogosultak lehetnek a jog gyakorlására, vagy esetleg további okleveleket és vizsgálatokat kell folytatniuk, mielőtt ügyvédekké válnának. A területen végzettek tipikus pozíciói közé tartoznak az alkotmányos ügyvédek, jogi tanácsadók, megfelelőségi tanácsadók és jogi oktatók.

Az alkotmányjogban levő LLM online és offline osztályok kombinációival és az egész világon működő intézményekkel nyerhet. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.