Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 2 Részidő Jogi Mesterek  (LLM) Programok ban ben Adatkezelési irányelvek 2023

2 Részidő LLM Programok ban ben Adatkezelési irányelvek 2023

overview

Mik azok az adatpolitikák?
Az adatpolitikák célja a digitális információk és különösen a személyes adatok védelme. Személyes adat minden olyan információ, amely egy egyénre vonatkozik, aki az információból önmagában vagy más információval kombinálva azonosítható. Az adatpolitikai diploma jó módja annak, hogy az egyén bekerüljön az adatvédelmi törvény vagy a kiberbiztonság területére. Ezt a mezőt magánszemélyeknek, vállalkozásoknak vagy intézményeknek szentelhetik.

A szabványos adatvédelmi törvények elengedhetetlenek a 21. század társadalmi-gazdasági biztonsága szempontjából, mivel bizonyos jogokat biztosítanak az egyéneknek személyes adataikkal kapcsolatban, beleértve azt is, hogy ki gyűjtheti azokat, hogyan használhatók fel és védhetők meg, és mi történik, ha valami rosszul sül el.

Mit fogok tanulni az adatpolitikai diplomám alatt?
Az adatpolitikák tanulmányozása során a hallgatók megismerhetik a személyes adatokat gyűjtő és felhasználó különféle szervezeteket, az adatok gyűjtésének és tárolásának módját, valamint az adatokkal való visszaélés és manipulálás módját. Az adatpolitikai fokozatok arra is összpontosítanak, hogyan kell alkalmazni a törvényeket és az adatvédelmi irányelveket.

Milyen az adatpolitikai diplomák munkaerőpiaca?
Az adatpolitika területe gyorsan növekszik, egyre több cég gyűjt információkat ügyfeleitől és online profiljaitól. Nagy a kereslet az adatpolitikai diplomával rendelkezők iránt, és az adatpolitikai karrier versenyképes fizetést és előrelépési lehetőséget kínál. Az adatpolitikát végzettek ügyvédként, megfelelőségi tisztként, kiberbiztonsági tisztként vagy törvényhozóként dolgozhatnak.

Honnan tudhatom, hogy tanulmányoznom kell-e az adatpolitikákat?
Az adatpolitikai végzettség kiváló választás minden olyan személy számára, aki a személyiségi jogok vagy a kiberbiztonság területén szeretne jövőt elérni. Az adatpolitikai diplomák erős technológiai és technológiai ismereteket igényelnek. Az adatpolitika iránt érdeklődő hallgatóknak fel kell készülniük az összetett írásos információk olvasására és megértésére, legyenek részletorientáltak, és erős kommunikációskészségekkel kell rendelkezniük.

Az LLM, másnéven Jogi Mesterdiploma egy olyan tudományos fokozat, mely népszerű a jogi alapdiplomával rendelkező hallgatók körében, akik alaposabb ismeretekre szeretnének szert tenni a jog egy területén. Az LLM képzések kutatás-orientáltak és általában egy évesek.

A részmunkaidős tanulás lehetővé teszi a diploma vagy képesítés megszerzését akkor is, ha nem tud teljes munkaidőben iskolába járni. Az ember saját tempójában tanulhat, fokozatosan gyűjtve a krediteket, amelyek beszámítanak a végső minősítésbe.

read_more

filters

  • LLM
  • Jogi tanulmányok
  • Adatvédelmi jog
  • Adatkezelési irányelvek
  • Részidő
fields_of_study
  • Jogi tanulmányok (2)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format