Keystone logo

6 LLM Programok ban ben Jogi tanulmányok Nemzeti jogtanulmányok Észak-amerikai törvény 2024

Szűrők

Szűrők

  • LLM
  • Jogi tanulmányok
  • Nemzeti jogtanulmányok
  • Észak-amerikai törvény
Szakirányok
  • Jogi tanulmányok (6)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

LLM Programok ban ben Jogi tanulmányok Nemzeti jogtanulmányok Észak-amerikai törvény

A Master of Laws, vagy LLM, gyakran üldözi a hallgatók, akik érdeklődést mutatnak a jogi területen, és már rendelkezik jogi diplomával. Ez a program lehetővé teszi a további tanulmányokat a jogi területen, és lehetőséget kínál arra, hogy élesen összpontosítson egy adott témára.

Mi az észak-amerikai jogi LLM? Ez a program lehetővé teszi a hallgató számára, hogy egy bizonyos jogi tanulmányi területre koncentráljon, amely az észak-amerikai jogokra összpontosul. A tárgykörök közé tartozhatnak az amerikai üzleti jog, a kanadai törvény vagy a mexikói törvény. Ez általában egy évig tartó program a nappali tagozatos hallgatók számára. A tanfolyam magában foglalhat szemináriumokat, osztálytermi tanulásokat és vitákat, vagy online portálokon keresztül lehet. A program egyes tipikus osztályai közé tartozhat a polgári jog, a büntetőjog és az eljárás, valamint a szerződések és az értékesítés.

A program végzős hallgatók gyakran fejlett kommunikációs készségeket fejlesztenek ki, amelyek hasznosak lehetnek a munkahelyi és társadalmi helyzetekben. Arra is képesek lehetnek, hogy megértsék az eljárást bírósági teremben, valamint jogi előkészületeket készítsenek, melyek mindegyike szakmai előmenetelhez vezethet.

A program költsége számos tényezőtől függ, és az iskolától az iskoláig változik. Néhány program teljesen online lehet, ami csökkentheti a költségeket. A potenciális hallgatóknak fel kell venniük az egyes iskolákat egyenként, hogy meghatározzák a költségeket.

A programban végző hallgatók Kanadában, az USA-ban vagy Mexikóban találhatnak munkát. Számos jogi cég bérel ügyvédeket és jogi elemzőket. A magánvállalkozások gyakran arra törekszenek, hogy képzett jogi képviseletük legyen a személyzetükön. Amellett, hogy jogi ügyvédként béreltek fel, vagy egy saját céget indítottak, a diplomások jogi tanácsadói lehetnek a kormányok, pénzügyi elemzők, nem kormányzati szervezetek ügyvezető igazgatói és kereskedelmi ingatlan tanácsadók számára.

Az észak-amerikai jogi programokat számos egyetem kínálja szerte a világon. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.