Keystone logo

4 LLM Programok ban ben Ázsiai jog 2024

Szűrők

Szűrők

 • LLM
 • Jogi tanulmányok
 • Nemzeti jogtanulmányok
 • Ázsiai jog
Szakirányok
 • Jogi tanulmányok (4)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  Popular degree type

  Popular study format

  LLM Programok ban ben Ázsiai jog

  Az LLM, más néven a Master of Laws, posztgraduális program a diákok számára, akik elvégezték a főiskolai diplomát, és szeretnének folytatni tanulmányokat a jogi területen. A program a tanuló kívánságaira szabható, és egy adott jogterületre összpontosíthat.

  Mi az ázsiai törvényben az LLM? Ez a program leggyakrabban felkínálja a diákokat az ázsiai színtérre vonatkozó jogi kérdések széles körére. A tanulás sokszor tapasztalt oktatókat tesz lehetővé az osztálytermi és szemináriumi beállításokban, tanulmányokkal, előadásokkal és kutatással. A programban részt vevő tudósok rendszerint részt vesznek a megbeszéléseken, a kutatási munkákban és prezentációkban, és tapasztalhatnak némi terepmunkát. Tipikus osztályok gyakran magukban foglalják az egyesüléseket és felvásárlásokat, a nemzetközi üzleti jogot és az adott országra vagy városra jellemző szabályokat.

  A programot befejezõ tanulók gyakran fejlett kutatási készségeket fejlesztenek ki, amelyek lehetõvé teszik a személyes és szakmai életben való téma átfogó feltérképezését. A diplomások azt is megtanulják, hogyan lehet elemezni a szabályozási struktúrákat és megérteni az országon belüli kulturális konfliktusokat, olyan ismereteket, amelyek segíthetnek a karrierépítésben.

  A program költsége a tandíj, az alkalmazási és regisztrációs díjak, a pénzügyi támogatás és egyéb költségek alapján történik. A leendő hallgatóknak fel kell venniük az egyes iskolákat, hogy jobban megértsék az összes kiadást.

  Az ázsiai törvényekkel rendelkező LLM szakos diplomások a nemzetközi jogban és a pénzügyek területén keresik a karriert. Az ázsiai régió nemzetközi ügyeivel foglalkozó nagy és kisvállalatok bérelhetnek. Más lehetséges munkáltatók közé tartoznak a tudományos intézmények, kormányzati szervek, civil szervezetek és ügyvédi irodák. A diplomások számára elérhető pozíciók közé tartozik az ügyvédek, jogi elemzők, etnikai tanulmányok oktatói, kutatási szakemberek és ügyvezető igazgatók.

  Ezt a programot számos országban kínálják különböző egyetemek. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.