Keystone logo

15 Juris Doctor Programok ban ben Jogi tanulmányok Általános Jogtanulmányok Jogi tanulmányok 2024

Szűrők

Szűrők

  • Juris Doctor
  • Jogi tanulmányok
  • Általános Jogtanulmányok
  • Jogi tanulmányok
Szakirányok
  • Jogi tanulmányok (15)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Juris Doctor Programok ban ben Jogi tanulmányok Általános Jogtanulmányok Jogi tanulmányok

A Juris doktor egy olyan szakmai jogi diploma, amely jellemzően felkészíti a hallgatókat, hogy végezzenek egy vizsgát. A legtöbb program megköveteli, hogy az egyének legalább egyetemi diplomát szerezzenek. A JD általában hároméves teljes munkaidős vizsgálatot igényel.

Mi az a Juris doktor jogi tanulmányokból? Ez egy igényes és vonzó program, amely bemutatja a diákokat a bonyolult jog és próbálja meg készíteni őket a bár vizsgálat. Az első év általában a törvény alapjainak megtanulása, például tanfolyamok, szerződések, bűncselekmények, büntetőjog, polgári eljárás, vagyon, jogi kutatás és írás, valamint írott és szóbeli tanácsadás. Ahogy az egyének előrehaladnak a programon keresztül, nagyobb esélyük lehet arra, hogy irányítsák a hangsúlyt. A hallgatóknak lehetősége nyílik arra, hogy multidiszciplináris szempontból a törvényt vizsgálják.

Számos jogi hallgató hagyja el az iskolát erős írás és kommunikációs készséggel. Ők is fejleszthetik meggyőző készségeiket. Ez tipikusan nagyon artikuláló egyént jelent, és növelheti annak valószínűségét, hogy jól fizető munkát biztosítson.

Számos állami és magániskola világszerte Juris Doctor fokozatot kínál. Ez jelentős hatással lehet a tandíj árára. Keressen olyan iskolát, amely megfelel az Ön igényeinek, és lépjen kapcsolatba a felvételi irodával további információkért a tandíjakról.

Sokan úgy döntenek, hogy meghozzák a vizsgát, és ügyvédekké válnak, de a jogi diplomák számos más ajtót nyitnak. A diplomások képesítéssel rendelkezhetnek a kiadói, politikai, közszolgálati vagy felsőoktatási pályafutásra. A JD diplomával rendelkező munkatársak közé tartozik a bíró, a bíró, a közvetítő, a várostervező igazgató, a házon belüli ügyvéd, a környezetvédelmi érdekképviselet vagy a bírósági tisztviselő.

Néhány Juris doktori fokozat jogi osztályok elérhetőek online formátumban. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.