Keystone logo

1 Juris Doctor Programok ban ben Igazságszolgáltatás ban ben Newark, Amerikai Egyesült Államok számára 2024

Szűrők

Szűrők

 • Juris Doctor
 • Amerikai Egyesült Államok
 • Jogi tanulmányok
 • Általános Jogtanulmányok
 • Igazságszolgáltatás
Szakirányok
 • Jogi tanulmányok (1)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  Popular study format

  Juris Doctor Programok ban ben Igazságszolgáltatás

  Newark található New Jersey, USA-ban és a hub a nemzet levegő, a hajózás és a vasúti létesítmények. A legtöbb felsőoktatási létesítmények található közvetlen közelében University Heights negyedében, amely több mint 40.000 diák.

  Mi az igazságszolgáltatás tanulmánya?
  Az igazságszolgáltatás olyan bírósági rendszer, amely értelmezi és alkalmazza az Egyesült Államok és más common law országok jogát. Az Egyesült Államokban az igazságszolgáltatás magában foglalja az eljáró bíróságokat, a fellebbviteli bíróságokat és a Legfelsőbb Bíróságot. Az igazságszolgáltatás a három kormányzati ág egyike, a végrehajtó hatalom és a törvényhozó hatalom mellett.

  Miért fontos az igazságszolgáltatás tanulmányozása?
  Azokban az országokban, ahol a common law gyakorlatot alkalmaznak, az igazságszolgáltatás fontos, mert a bíróságok értelmezik és alkalmazzák az országot szabályozó törvényeket. A common law országokban elengedhetetlen, hogy a joghallgatók megértsék az igazságszolgáltatást, hogy hatékony jogászokká váljanak. Az igazságszolgáltatási kurzusok minden joghallgató számára kötelezőek, és alapos ismereteket adnak az igazságszolgáltatási rendszerről. Egyes jogi egyetemek speciális kurzusokat kínálnak az igazságszolgáltatás meghatározott részeiben, például a szövetségi bíróságok igazságszolgáltatási ágában és az állami igazságszolgáltatási rendszerben. Ezek a tanfolyamok mélyreható információkat nyújtanak az igazságszolgáltatás felépítéséről és működéséről.

  Mit fogok tanulni a bírói diplomám alatt?
  Az igazságszolgáltatási tanfolyam általános áttekintést nyújt egy adott ország igazságszolgáltatási rendszeréről. Az Egyesült Államokban ez magában foglalja a szövetségi és állami bíróságok felépítését és működését is. Megismerheti a bíróságok különböző típusait, az egyes bíróságok joghatóságát és az igazságszolgáltatás szerepét az adott ország kormányában. Ezen kívül esetjogot és jogi elemzést fog tanulni. A jogi egyetemek által kínált speciális bírói kurzusok az igazságszolgáltatási rendszer egyes vonatkozásairól is mélyreható információkat nyújtanak.

  Milyen karrierlehetőségek vannak a bírói karban?
  Számos karrierlehetőség kínálkozik a bírói karban. Az igazságszolgáltatáson belül sok állás közszolgálati beosztás. Az igazságügyi tanulmányok elengedhetetlenek azoknak a hallgatóknak, akik bírói, bírósági tisztviselői és törvényhozói karriert kívánnak folytatni.

  Az USA továbbra is a világ legnépszerűbb úti célja a nemzetközi diákok számára. Az Egyesült Államok egyetemei uralják a világranglistát, és az ország izgalmas tanulmányi helyszínek széles választékát kínálja. Az állami egyetemi rendszereket részben az állami kormányzatok támogatják, és sok egyetemi egyetem lehet az államban, több százezer hallgatóval.

  A Juris Doctor (JD) egy felsőfokú képzés, amelyet a jogi pálya iránt érdeklődő hallgatók igényei szerint alakítottak ki. A diákok általában egy jogi egyetem hallgatói, és a képzést sok esetben más képzésekkel is kombinálhatják.