Keystone logo

1 LLB Programok ban ben Vállalati jog 2024

Szűrők

Szűrők

  • LLB
  • Jogi tanulmányok
  • Üzleti jogi tanulmányok
  • Vállalati jog
Szakirányok
  • Jogi tanulmányok (1)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Popular study format

Popular education type

Popular locations

LLB Programok ban ben Vállalati jog

Az LLB a leggyakoribb joghatósági területen kínált jogi egyetemi diploma. Ez egy olyan képzettségi jogi fokozat, amely felkészíti a diákokat a folyamatos képzésre, hogy ügyvédként vagy ügyvédekké váljanak. A JD hasonló mértékű az Egyesült Államokban és Kanadában.

Mi az LLB a társasági jogban? Ez a képzési program ötvözi a képzett jogi fokozattal kapcsolatos intellektuális nehézségeket a fókusz és a kereskedelmi tudatosság között. A hallgatók jogi alapokon nyugvó jogi alapokat, valamint kereskedelmi és üzleti jogi képzést vehetnek igénybe. A tanfolyamok tartalmazhatnak büntetőjogot, szerződési jogot, a társasági jog gyakorlását és a partnerséget, a nemzetközi jogot, valamint a kereskedelmi és a fogyasztói jogot. A hallgatóknak lehetősége nyílik arra is, hogy részt vegyenek a tanórán kívüli tevékenységekben, például a vitákban és a vitákban.

Sok diák kifejleszti az erős írás és kommunikációs készségeket. Ez lehetővé teheti számukra, hogy készítsenek jobb újraindítást, amely lehetőséget nyújt számukra, hogy több állásinterjúkat kapjanak. A hallgatók fejlett analitikai készségeket is szerezhetnek.

Az LLB-nek a vállalati jogban való megszerzése a programtól függően három-négy évig tarthat. A leendő hallgatóknak különböző intézmé- nyeket kell kutatniuk, és meg kell találniuk egy programot, amelyik számára működik. Az iskolai beiskolázási iroda több információt nyújt a tandíj költségeiről.

A diplomások általában készek arra, hogy karriert folytassanak a jogi szakmában. Lehet, hogy sikeres pályafutásukra is felkészültek a különböző vállalati, üzleti, közszolgálati vagy harmadik szektorbeli foglalkoztatásban. Az LLB megszerzése általában az első lépés az ügyvéd vagy ügyvédi jogállás megszerzéséhez. Egyéb karrierpályák lehetnek barrister ügyintézője, engedéllyel rendelkező közvetítő, paralegal, humánerőforrás-tisztviselő vagy tőzsdeügynök.

Egy LLB-t a társasági jogban különböző egyetemeken lehet tanulmányozni. Egyes kurzusok elérhetők online. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.