Keystone logo

27 LLB Programok ban ben Nemzetközi jog tanulmányok 2024

Szűrők

Szűrők

 • LLB
 • Jogi tanulmányok
 • Nemzetközi jog tanulmányok
Szakirányok
 • Jogi tanulmányok (27)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  LLB Programok ban ben Nemzetközi jog tanulmányok

  A Bachelor of Laws program általában egy sor minimális belépési követelmények által meghatározott minden felsőoktatási intézmény. Az Enrollees olyan programot indít el, amely felkészíti őket egy szakmára a jogi területen belül.

  Mi az LLB a nemzetközi jogi tanulmányokban? Ez a speciális képzési program általában 3-5 évet vesz igénybe a befejezéshez, és jellemzően minősítő jogi végzettség, amely lehetővé teszi a diplomás a gyakorlatban, vagy előre a következő szakaszában a képzés. A tanfolyamok általában arra összpontosítanak, hogy a nemzetközi kapcsolatok milyen hatással vannak a jogi konfliktusokra és vitákra. A korai tanfolyam a törvény alapelveire koncentrálhat, míg a második és a harmadik évfolyamon tanulók alaposabban megismerhetik a témákat. A diploma megszerzéséhez szükséges tézis.

  A programot befejezõ hallgatók gyakran növelik szervezeti képességeiket, javítják termelékenységüket és hatékonyságukat otthon és a munkahelyen. Gyakran elősegítik a jogi zsargon megértését, valamint kifejlesztik a kritikus gondolkodási készségeket, amelyek előkészíthetik őket a munkahelyi fejlett tanulmányozásra vagy promócióra.

  Ennek a képzési programnak a költsége intézményenként és helyszínenként változik. A leendő hallgatóknak fel kell venniük a kapcsolatot az egyetemmel, hogy többet tudjanak a tandíjról, a díjakról és a teljes kiadásokról

  A nemzetközi jogtanulókkal foglalkozó LLB-vel rendelkező hallgató kereshet munkát a nemzetközi ügyekkel foglalkozó cégekkel és intézményekkel. További képzéssel és iskolai végzettséggel a diákok gyakran bíróként, ügyvédekként és jogi tanácsadóként dolgozhatnak, és nemzetközi üzleti kérdésekben dolgozhatnak. A diplomások néha politikai tanácsadóként vesznek részt a közösségi szervezetek, paralegals, law clerks, kutatók és ügyvédek.

  Számos országban számos felsőoktatási intézmény kínál nemzetközi jogi tanulmányokat. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.