Keystone logo

11 LLB Programok ban ben Jogi tanulmányok Büntetőjogi tanulmányok Kriminológia 2024

Szűrők

Szűrők

  • LLB
  • Jogi tanulmányok
  • Büntetőjogi tanulmányok
  • Kriminológia
Szakirányok
  • Jogi tanulmányok (11)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

LLB Programok ban ben Jogi tanulmányok Büntetőjogi tanulmányok Kriminológia

A törvényes pályafutást végzők számára a törvényhozási fokozat (LLB) lehetővé teszi a legtöbb diplomás számára, hogy az országtól függően gyakorolja a jogot. Az akadémiai tanfolyam alapozza meg a jog megértését és biztosítja a szükséges gyakorlatot a jog gyakorlásához.

Mi az LLB a kriminológiában? A tanfolyamok a jogot a valóságos alkalmazással összpontosítják. A hallgatók megtanulják a jogi és kriminológiai alapokat, valamint az etikát, a jogi fogalmakat és a jogrendeket. A tanfolyam a pszichológia, az emberi jogok és a szociológia tudósai számára is tanít, hogy felkészítse őket a bűnügyi gondolkodásmóddal foglalkozó életre. Néhány program lehetőséget kínál arra, hogy külföldön tanulhasson. A programok mindössze három évig tartanak, amíg hat év telik el.

Az analitikus és a kritikai gondolkodás képességének tiszteletben tartása a szükséges mértékű komponens, de a munkaerőn kívüli diákok számára is segítheti az interperszonális kapcsolatokat és az általános életet érintő döntéseket. A törvény mély megértése segíti a program résztvevőit abban, hogy megértsék az általános politikai tájat, és általánosan megértsék mások véleményét.

A hallgatóknak időt kell költeniük a választott LLB-programon és további elemeken, beleértve a helyiséget és a táblát is. A költség az intézménytől és a helyszíntől függ.

Az LLB kriminológiai szakán végzettek bűnügyi ügyvédek lettek, de sokan a bűnüldözéssel foglalkozó karriereket is folytatták, hogy elkapják a bűnözőket és megoldják az eseteket. Néhány potenciális munka közé tartozik a kriminológus, a pártfogó vagy pártfogó tiszt, a rendőrségi nyomozó és a törvényszéki tudományi technikus. A diplomások úgy döntöttek, hogy karrierjüket külföldön folytatják, élvezve mindazt, amit a nemzetközi közösség kínál. A legtöbb foglalkoztatási lehetőség a hallgatók számára lehetőséget kínál arra, hogy a közösségeket biztonságban tartsák és segítsenek másoknak.

A hallgatók választhatnak az egyetemi oktatás vagy az online tanterem rugalmassága között, hogy elvégezzék tanulmányaikat. Indítsa el a következő lépéseket az alábbi programra való kereséssel, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a nyomtatvány kitöltésével.