Keystone logo

8 LLB Programok ban ben Jogi tanulmányok Üzleti jogi tanulmányok Kereskedelmi jog 2024

Szűrők

Szűrők

  • LLB
  • Jogi tanulmányok
  • Üzleti jogi tanulmányok
  • Kereskedelmi jog
Szakirányok
  • Jogi tanulmányok (8)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

LLB Programok ban ben Jogi tanulmányok Üzleti jogi tanulmányok Kereskedelmi jog

Az LLB-t azoknak az egyéneknek ítélik oda, akik befejezték a jogi tanfolyamot vagy a standard jog programot. Ez egy alapképzés, és a legtöbb országban további képzésre vagy oktatásra van szükség a diplomások számára a jog gyakorlásához. Előzetes egyetemi szint, vagy főiskolai oktatás általában szükséges az LLB programba való belépéshez.

Mi az LLB a kereskedelmi jogban? Ez egy Bachelor of Law fokozat, amelynek középpontjában az üzleti. A hallgatók olyan kurzusokat vehetnek igénybe, amelyek segítenek nekik a kereskedelmi tudatosság megszerzésében, és mélyebben megismerhetik az üzleti jogot. Az osztályok kiterjedhetnek olyan témákra, mint a büntetőjog, a szerződésjog, a kár, a vitarendezés, a kereskedelmi jog, a társasági jog összefüggésében és a globalizáció, a kereskedelem és a természeti erőforrások.

Sok diplomás úgy találja, hogy sokféle készséggel hagyják el az iskolát. Felmerülhetnek a komplex információ értelmezésének és megmagyarázásának lehetősége. Széles írásbeli és kutatási készségeket is szerezhetnek. Ezek a képességek segíthetnek a diákok előmenetelében.

A kereskedelmi törvényben szereplő LLB-t sok közjogi joghatóságban kínálják. A tandíj költsége az egyetem helyétől függően változhat. Miután kutatott és választott egy intézményt, hogy részt vegyen, lépjen kapcsolatba közvetlenül az iskolával a részletes részvételi költségekről.

Egy LLM a kereskedelmi jog olyan képzettségi fokozat, amely lehetővé teszi a diákok, hogy haladjon egy LLM vagy egy képzési tanfolyam a tanári vizsga lesz gyakorló ügyvéd. Az üzleti életben érdeklődők elhagyhatják az iskolát a kereskedelmi jog szilárd alapjaiból, és felkészítik őket arra, hogy számos üzleti környezetbe menjenek. Pályakezdők is felkészülhetnek a pályára, mint tanárokra, bankárokra, üzleti vagy nonprofit vezetőkre, valamint pénzügyi vagy humánerőforrás-igazgatókra.

A kereskedelmi jog a LLM sok egyetemeken szerte a világon. Néhány programon keresztül online kurzusok is elérhetők. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.