Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 19 Jogi Alapképzések  (LLB) Programok ban ben Közigazgatási jogi tanulmányok 2023

19 LLB Programok ban ben Közigazgatási jogi tanulmányok 2023

Áttekintés

Az LLB fokozatot olyan jogi fokozatot kínálják, amelyet számos közjogi joghatóságban kínálnak. Ami a teljes jogtudományi programot illeti, ez egy egyetemi kurzus, de fejlettségi szinten jár el abban, hogy az LLB-programba való felvétel általában magasabb szintű egyetemi képzést igényel.

Mi az LLB az igazgatási jogtanulmányokban? A közigazgatási jog és annak fejlődése középpontjában áll. A hallgatók várhatóan kritikus elemzést végeznek a közigazgatási jog területén. Összehasonlíthatják más országok jogrendszerét a jelenlegi rendszerrel kapcsolatos kérdések további értékeléséhez. A diákok is tanulmányozhatják a bírói felülvizsgálat folyamatát és eljárási szempontjait. Az egyének részt vehetnek a szabálytalanságok, a szerződések, a nemzetközi közjog, a családjogi joggyakorlat és az igazgatási jog területén.

A jogi hallgatók általában a készségek széles skáláját fejlesztik, beleértve a kutatási készségeket, a meggyőző kommunikációs készségeket és az analitikus készségeket. Ezek átruházhatók egy sor karrierre. A hallgatók meggyőzhetik a potenciális munkáltatókat.

Az LLB az adminisztratív jogi tanulmányok lehet keresni a különböző egyetemeken világszerte. A részvételi költség a programtól és az iskola helyétől függően változhat. Az intézet befogadási irodája részletesebb tájékoztatást nyújt a tandíjakról.

Az LLB az adminisztratív jogi tanulmányok általában felkészíti a hallgatókat, hogy megszerezzék a Master of Laws fokozatot, vagy folytatni egy képzést a Bar-vizsga. Ügyvédként vagy ügyvédként járhat el. Lehetőség van más utakra is a diplomások számára, beleértve a detektíveket, a paralegalokat, a tanácsadókat, az adatelemzőket vagy a szabadalmi ügyvivőt. A diákok is képesek lehetnek a közszférában számos munkahelyre.

Számos iskola szerte a világon LLB-t kínál az adminisztratív jogtudományokban. Az Egyesült Királyság programjai különösen érvényesek. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

  • LLB
  • Jogi tanulmányok
  • Közigazgatási jogi tanulmányok
Szakirányok
  • Jogi tanulmányok (19)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum