Keystone logo

3 LLB Programok ban ben Jogi tanulmányok Közigazgatási jogi tanulmányok Közigazgatási jog 2024

Szűrők

Szűrők

  • LLB
  • Jogi tanulmányok
  • Közigazgatási jogi tanulmányok
  • Közigazgatási jog
Szakirányok
  • Jogi tanulmányok (3)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

LLB Programok ban ben Jogi tanulmányok Közigazgatási jogi tanulmányok Közigazgatási jog

Attól függően, hogy az országban, ahol a diploma felajánlott egy LLB Közigazgatási jogi diplomát lehet jelölni, mint egy "LL.B ", egy mozaikszó a Bachelor of Laws vagy a latin Legum Baccalaureus. Ez tekinthető az első szakmai fokozat a legtöbb common law jogrendszerekben, és eredetileg Angliában több száz évvel ezelőtt.

Mit jelent az LLB Közigazgatási Jogi áll?

Továbbá az úgynevezett "szabályozó törvény ", a közigazgatási jog foglalkozik a szabályok és előírások ellenőrző kormányzati szervek. Példák a kormányzati szervek, közigazgatási törvény magában foglalja a szociális biztonság / fogyatékosság, a bevándorlás, az adózás, a környezetvédelmi szervezetek és a nemzetközi kereskedelemben. Közigazgatási jog rendkívül összetett be a jogszabályok alapvetően célja, hogy megakadályozza a bürokrácia a kisajátítsa az egyéni, családi és közösségi jogokat.

Érintő ügyekben közigazgatási jog nem hallható a hagyományos tárgyalóteremben. Ezeket mutatjuk be először, hogy egy közigazgatási bíró, aki hallja mindkét oldalán az ügy, mielőtt ő ad egy ítéletet. A legtöbb common law országokban, a peres felek, akik elégedetlenek az ítélet lehet esetükben próbálkozik újra a magasabb fokú bíróság.

Milyen előnyökkel jár egy LLB Közigazgatási jog?

Közigazgatási jog egy nagyon speciális területe a törvény, amely foglalkozik a jogi kódexek, a kormányzati szabályozás, iroda szabályok és precedensek. Diákok megszerzése LLB diploma is elvárják, hogy többet keresnek, mint a büntetőjogi vagy polgári jogi ügyvéd mennyisége miatt komplex információt, amelyet az ügyvéd várhatóan ismerős.

Mennyibe kerül, hogy egy LLB Közigazgatási jog?

Költségei megszerzésének LL.B mértéke közel azonos, mint a hagyományos jogi diplomát. Elhaladva a szakvizsga kötelező és szakmai néha előtt kötelező közigazgatási jogász lehet kezdeni dolgozni önállóan, vagy egy közigazgatási jogi cég.

Hogyan, hogy beiratkozik egy LLB Közigazgatási jog?

Keresés az alábbi program, és közvetlenül a kapcsolatot a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével az élen formában.