Keystone logo

3 LLB Programok ban ben Jogi tanulmányok Jogtudomány Jogi kutatás 2024

Szűrők

Szűrők

  • LLB
  • Jogi tanulmányok
  • Jogtudomány
  • Jogi kutatás
Szakirányok
  • Jogi tanulmányok (3)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

LLB Programok ban ben Jogi tanulmányok Jogtudomány Jogi kutatás

Az LLB egy olyan fokozat, amelyet egy jogi személyiséggel rendelkezők számára ítélnek oda, aki jogi végzettségű középiskolai végzettséggel rendelkezik. A tanulási területtől függően az LLB bárhol 1-3 évet vehet igénybe.

Mi az LLB a jogi kutatásban? Ez a konkrét program célja, hogy fokozza a hallgatók jogi oktatását oktatása fejlett mennyiségi kutatási módszereket, és felszerelve őket a fejlett analitikus készségek. Az adatok elemzése fontos eleme a törvény minden területén, de különösen a büntető igazságszolgáltatás tekintetében. A kurzus ebben a programban tanítja a tanulókat, hogyan elemezzék az adatokat és a statisztikákat, hogy tudatosan megalapozott hipotézist hozzon létre és remélhetőleg hozzájáruljon a tisztességesebb és pontosabb eredményekhez.

Azok a személyek, akik részt vesznek ebben a programban, általában erős kvantitatív érvelési képességekkel rendelkeznek, ami számos iparágban nagy igényt támaszt. Az érvelési készségek mellett a diplomások is erős deduktív érvelést és kommunikációs készségeket élveznek.

Az LLB költsége változik. A tandíj teljes költségét befolyásoló tényezők magukban foglalják az iskola helyét, valamint hogy a tanfolyamokat online vagy az osztályteremben veszik-e vagy sem.

A jogi végzettséggel rendelkező személynek lehetősége van arra, hogy számos pályát folytasson, mivel a mennyiségi érvelés olyan készség, amely számos iparágban értékesnek bizonyul. Néhány olyan pozíció, amelyre a program végzősök folytathatják a bűncselekményt, az ügyvédi ügyvédet, a szerződéses ügyvédet, a jogi tanácsadót, a büntetőügyvédet és a rendőrséget.

Ha egy személy úgy dönt, hogy folytatja a diplomáját, minden a helyszíntől, a költségvetéstől és a rugalmasságtól függ. Az on-line tanfolyamok kényelmesek azok számára, akik teljes munkaidőben dolgoznak, vagy családjuk van. Ha többet szeretne megtudni a lehetőségekről, keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a nyomtatvány kitöltésével.