Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 2 Jogi Alapképzések  (LLB) Programok ban ben Jogi kutatás 2024

2 LLB Programok ban ben Jogi kutatás 2024

Áttekintés

Az LLB egy olyan fokozat, amelyet egy jogi személyiséggel rendelkezők számára ítélnek oda, aki jogi végzettségű középiskolai végzettséggel rendelkezik. A tanulási területtől függően az LLB bárhol 1-3 évet vehet igénybe.

Mi az LLB a jogi kutatásban? Ez a konkrét program célja, hogy fokozza a hallgatók jogi oktatását oktatása fejlett mennyiségi kutatási módszereket, és felszerelve őket a fejlett analitikus készségek. Az adatok elemzése fontos eleme a törvény minden területén, de különösen a büntető igazságszolgáltatás tekintetében. A kurzus ebben a programban tanítja a tanulókat, hogyan elemezzék az adatokat és a statisztikákat, hogy tudatosan megalapozott hipotézist hozzon létre és remélhetőleg hozzájáruljon a tisztességesebb és pontosabb eredményekhez.

Azok a személyek, akik részt vesznek ebben a programban, általában erős kvantitatív érvelési képességekkel rendelkeznek, ami számos iparágban nagy igényt támaszt. Az érvelési készségek mellett a diplomások is erős deduktív érvelést és kommunikációs készségeket élveznek.

Az LLB költsége változik. A tandíj teljes költségét befolyásoló tényezők magukban foglalják az iskola helyét, valamint hogy a tanfolyamokat online vagy az osztályteremben veszik-e vagy sem.

A jogi végzettséggel rendelkező személynek lehetősége van arra, hogy számos pályát folytasson, mivel a mennyiségi érvelés olyan készség, amely számos iparágban értékesnek bizonyul. Néhány olyan pozíció, amelyre a program végzősök folytathatják a bűncselekményt, az ügyvédi ügyvédet, a szerződéses ügyvédet, a jogi tanácsadót, a büntetőügyvédet és a rendőrséget.

Ha egy személy úgy dönt, hogy folytatja a diplomáját, minden a helyszíntől, a költségvetéstől és a rugalmasságtól függ. Az on-line tanfolyamok kényelmesek azok számára, akik teljes munkaidőben dolgoznak, vagy családjuk van. Ha többet szeretne megtudni a lehetőségekről, keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

  • LLB
  • Jogi tanulmányok
  • Jogtudomány
  • Jogi kutatás
Szakirányok
  • Jogi tanulmányok (2)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum