Keystone logo

7 LLB Programok ban ben Jogi tanulmányok Közigazgatási jogi tanulmányok Jog és szabályozás 2024

Szűrők

Szűrők

  • LLB
  • Jogi tanulmányok
  • Közigazgatási jogi tanulmányok
  • Jog és szabályozás
Szakirányok
  • Jogi tanulmányok (7)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

LLB Programok ban ben Jogi tanulmányok Közigazgatási jogi tanulmányok Jog és szabályozás

Attól függően, hogy az országban, ahol a diploma felajánlott egy LLB lehet kijelölni, mint egy "LL.B ", egy mozaikszó a Bachelor of Laws vagy a latin Legum Baccalaureus. Ez tekinthető az első szakmai fokozat a legtöbb common law jogrendszerekben.

Mit jelent az LLB Jog és szabályozás áll?

Egy LLB Jogi és rendeletben egy egyetemi jogi diploma, amely lehetővé teszi a hallgató a rugalmasságot, hogy egyesítik a jogi tanulmány egy másik fegyelem, mint a politológia, kommunikáció, az üzleti, a közgazdaságtan, a kriminológia és kezelése.

Milyen előnyökkel jár egy LLB törvény és rendelet?

LLB programok középpontjában a hallgatók felkészítése, hogy egy ügyvéd, ügyvéd, vagy jogász, és így általában összpontosítani a különböző modulok (pl.: Szerződési jog, alkotmányjog, büntetőjog, stb) Bachelor of Law hallgatók is részt tanfolyamok társasági jog, idegenrendészeti jog, szellemi alkotások joga, az emberi jogok, a nemzetközi politika, a média, az üzleti, és így tovább.

Mennyibe kerül, hogy egy LLB törvény és rendelet?

A költségek egy LLB Jog és szabályozás nagymértékben különbözhet az egyik egyetem a másikra. Az ár három-vagy négyéves Bachelor of Law fokozatot is függ az ország vagy terület, ahol a tanuló. A tanulmányi módjától - mint az online, a távoktatás vagy az egyetemen - hatással lehet a hallgató 's képes dolgozni és tanulni egyszerre.

Hol tanuljak egy LLB törvény és rendelet?

LLB Jogi és rendeletben programokat kínálnak az egyetemeken a legtöbb common law ország, köztük Ausztrália, Kanada, Malajzia, USA, Egyesült Királyság, és még sok más. LLB programokat kínálnak az egyetemeken szerte a világon, mint például Brazília, Németország, Olaszország, Norvégia, az Egyesült Államokban, és még sok más.

Hogyan, hogy beiratkozik egy LLB i n Törvény és rendelet?

Keresés az alábbi program, és közvetlenül a kapcsolatot a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével az élen formában.