Keystone logo

93 LLB Programok ban ben Jogi tanulmányok Általános Jogtanulmányok Jog 2024

Szűrők

Szűrők

  • LLB
  • Jogi tanulmányok
  • Általános Jogtanulmányok
  • Jog
Szakirányok
  • Jogi tanulmányok (93)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

LLB Programok ban ben Jogi tanulmányok Általános Jogtanulmányok Jog

Az LLB program célja, hogy fokozza a hallgató ismereteit egy adott területen a törvény, és így növeli a munkalehetőségeit. A programok értékei változóak, és időtartamuk is lehet.

Mi az LLB a jogi tanulmányokban? Az LLB ebben a konkrét területen hajlamos felkészíteni a diplomások büntető, polgári, családi és kereskedelmi jogára, valamint önálló vagy egy letelepedett cég gyakorlására. A tanfolyamok középpontjában a diákoknak a peres eljárások és a tárgyalások módszerei, valamint a bonyolult jogi helyzet hatékony közvetítése. A résztvevők megtanulhatják továbbá, hogy dolgozzanak ki jogi stratégiákat a vállalatok számára, hogy ezek a vállalatok elkerülhessék a jogi konfliktusokat és mérsékeljék a felelősséget.

Az ebben a programban végzettek általában páratlan kommunikációs készségeket, szilárd tárgyalási képességeket és lelkes stratégiai készségeket élveznek. Mindegyik tulajdonság átruházható, és egyéni jólétet tud nyújtani mind szakmai, mind személyes életében.

Az LLB költsége nagyban különbözik az iskolától az iskoláig. A költségeket a tandíj mellett a diákoknak is meg kell fontolniuk a megélhetési költségeket.

A hallgatók e program hajlamos rendelkezni a tudás és készségek szükségesek ahhoz, hogy sikeres legyen számos karrier és iparágak. A program résztvevői folytathatják az ügyvédek megtartását, megvédhetik a bűnözőket vagy harcolhatnak a szülők jogait illetően. Mások kiválaszthatják a csendesebb életet, tárgyalhatnak a szerződésekre és stratégiai jogi megoldásokat nyújthatnak a vállalatok számára. A tanulók folytathatják a munkát a kormányban, akár magán-, akár vállalati szektorokban.

Számos tanuló intézmény elkezdett LLB-t ajánlani a jogi tanulmányokban, és ahol a diák végül is végül is, a helyétől és a költségvetésétől függ. Az online tanfolyamok rugalmasságot kínálnak, amelyet a legtöbb on-campus program nem. Ha többet szeretne megtudni a lehetőségekről, keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a nyomtatvány kitöltésével.