Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 4 Jogi Alapképzések  (LLB) Programok ban ben Európai Jog 2023

4 LLB Programok ban ben Európai Jog 2023

Áttekintés

A diákok kereseti LLB európai jogból lesz jártas megértéséhez jogrendszere európai uniós országok, valamint a nem EU-országok (Izland, Norvégia és Svájc, például). Programok felölelő európai jogi diplomát is hangsúlyozni szempontból a nemzetközi jog, a tengeri törvények és a társadalmi / gazdasági rendszerek az európai országokban.

Mi az európai törvény?

Az európai jog alapvetően összpontosít sor törvények az Európai Unió országaiban. Bár formális alkotmány még nem kodifikált az EU, szerződések vezettek be, hogy meghatározzák az EU szabályozás célja, hogy működni kodifikált törvények. Ezek a szerződések is megszabja irányelveket néven irányelv és rendelet, ha az új törvény van szükség.

Mit jelent az LLB európai jogból áll?

Az Európai Bíróság a felelős hivatalos értelmezése az uniós jog, és úgy dönt, hogy a hozott intézkedések az EU jogi és érvényes. A diákok kereseti LLB európai jogból kell venni tanfolyamok foglalkozó joggyakorlat bevonásával által hozott határozatokat az Európai Bíróság, valamint a fontos ügy bírósági határozatokból által a különböző EU-országokban.

Mik a követelmények egy LLB európai törvény?

A hagyományos osztályok amely képzések egy tipikus LLB program, a diákok számára, hogy keresnek LLB európai jog kell, hogy egy nyelvtanfolyamon, a "B2 " szint (által létrehozott Európa Tanács Közös Európai Referenciakeret for Languages).Azt is javasolta, hogy a hallgatók szerezzenek egy kezdetleges megértése a lengyel nyelv szintjén kijelölt "A1 " által az Európa Tanács 's nyelvi követelményeket.

Melyik karrierjét egy LLB európai törvény?

Személyeket, akik egy LLB európai jogi képesítéssel azonnal munkához jussanak abban az országban, szerzett mértéke. Dolgozik más európai országokban általában megköveteli az ügyvéd megy ország-specifikus szakvizsga vagy más vizsgálati, amely lehetővé teszi neki / neki, hogy törvényesen jogi gyakorlatot ebben az országban. Mivel az uniós jog meglehetősen egységes, a folyamat, mely során a munkavállalási engedélyre ügyvédként a különböző európai országokban nem időigényes és nehéz.

Bérek szerzett tulajdonosok egy LLB európai jogból magasabb, mint a hagyományos LLB bérek miatt, hogy az ügyvéd, hogy ismeri a külön jogszabályok egyes európai országokban.

Olvass tovább

Szűrők

  • LLB
  • Jogi tanulmányok
  • Nemzeti jogtanulmányok
  • Európai Jog
Szakirányok
  • Jogi tanulmányok (4)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Kapcsolódó tanulmányi területek