Keystone logo

16 LLB Programok ban ben Büntetőjogi tanulmányok 2024

Szűrők

Szűrők

 • LLB
 • Jogi tanulmányok
 • Büntetőjogi tanulmányok
Szakirányok
 • Jogi tanulmányok (16)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  LLB Programok ban ben Büntetőjogi tanulmányok

  Az LLB, vagy a Bachelor of Laws, egy alapképzés program, amely felkészíti a hallgatók egy szakma a jogi területen. A diplomások gyakran munkát találnak a különböző jogi szakmákban, és gyakran folytatnak továbbképzést a szakmai lehetőségek és az előmenetel fokozása érdekében.

  Mi az LLB a büntetőjogi tanulmányokban? Ez a büntetőjogi alapelvekre összpontosító képzési program célja a bűnös magatartás és a jogi precedensek szilárd megértése. A diákok olyan témákat tanulmányoznak, mint a károkozási törvény, a szerződésjog, a bűnözés és a társadalom, a büntetés és az igazságosság, a szociológia és a bűnügyi nyomozás A tanfolyam, amelyet gyakran tanítanak szakterületük szakértőinek, célja a törvény és a kriminológia megalapozása. Ez a képzési program jól illeszkedik az online tanulási környezetekhez, valamint a hagyományos megközelítésekhez.

  A beiratkozottak ebben a programban jellemzően fejlett kutatási készségeket tanulnak, lehetővé téve számukra a komplex témák jobb megértését otthon és a szakmai életben. Rendszeresen megtanulják a bírósági gyakorlat gyakorlati eljárásait, és jól ismerik a bűncselekmény társadalmi okait, a szakmai előmenetelhez szükséges készségeket.

  A tandíjak, könyvek és anyagok költségei változhatnak a programból a programba. A leendő hallgatóknak tájékoztatniuk kell a regisztráló irodáját a pénzügyi segélyekről és a programköltségekről.

  A bűnügyi tanulmányokat folytató tudósok különböző helyeken találhatnak munkát. A munkáltatók, például a bíróságok, börtönök, börtönök, egyetemek, emberi erőforrások és tanácsadó szervezetek gyakran megtalálják a diplomások készségeit és ismereteit. Különleges pozíciók közé tartozhat a tisztviselő, az ügyvéd, az ügyész, az emberi erőforrás igazgatója és a tanácsadó. A diplomások gyakran folytatják a jog és a kriminológia további tanulmányait, növelve ezzel a foglalkoztatási kilátásokat.

  Az LLB-t a bűnügyi jogi tanulmányok során számos egyetem kínálja világszerte. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.