Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 8 Jogi Alapképzések  (LLB) Programok ban ben Büntetőjog 2024

8 LLB Programok ban ben Büntetőjog 2024

Áttekintés

Az LLB egy olyan fokozat, amelyet olyan személyek számára ítéltek oda, akik úgy döntöttek, hogy mélyrehatóbb ismeretekkel látják el a törvényt. Néhány program tágabb, mint mások, de mindegyik célja, hogy fokozza az egyén oktatását a törvény.

Mi az LLB a büntetőjogban? A büntetőjogi program célja a diákok ismereteinek erősítése a jogrendszerről, a legjobb jogi gyakorlatokról és a bűnözői magatartásról. A legtöbb program célja, hogy olyan embereket állítson elő, akik felmérhetik a jogi tényeket, és megállapításai alapján megismerkedhetnek az iskolai döntésekkel. A tanfolyamok arra összpontosíthatnak, hogy a résztvevők tanítása hogyan alkalmazza a jogot és a kriminológiát a valós élethelyzetekben. A hallgatók olyan tantárgyakat vehetnek fel, mint pl. A földjog, a törés törvénye, a tőke és a bizalom, valamint a szerződési jog, és olyan modulokat vehetnek igénybe, amelyek a gondolkodó jogi témák széles körét lefedik.

A diákok, akik ezt a diplomát folytatják, hajlamosak a jogi és a kriminológiai elvek szilárd megértésére. Emellett sok tudós szilárd szellemi képességekkel és kvantitatív gondolkodási képességekkel rendelkezik. Mindezek a készségek jól szolgálhatnak a diplomások számára számos területen.

Mennyit kell fizetnie a saját fokára, számos tényezőtől függ. Ezek közé tartozik az iskola helyszíne és az oktatás módja (online vagy campus).

A program végzősei úgy találják, hogy sok izgalmas karrierlehetőséget nyújtanak nekik. A személy sikeres lehet büntetőjogi védő, közvédő, bűnüldözési tisztviselő vagy szerződéses ügyvéd. Ő is folytathat karriert a kormány, a köz-, a magán- vagy a vállalati szektorban.

Számos intézmény kínál egy LLB-t a büntetőjogban, de ahol a hallgató végső soron mindannyian véget ér, a helyétől és a menetrendtől függ. Ha többet szeretne megtudni a várni kívánt lehetőségekről, keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a lead űrlap kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

  • LLB
  • Jogi tanulmányok
  • Büntetőjogi tanulmányok
  • Büntetőjog
Szakirányok
  • Jogi tanulmányok (8)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Kapcsolódó tanulmányi területek