Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 4 Jogi Alapképzések (LLB) Programok ban ben Büntetőjog 2024

4 LLB Programok ban ben Büntetőjog 2024

Áttekintés

Egy LLB büntetőjogi nyújthat az egyének a lehetőséget, hogy előre fokozatot, amelynek középpontjában egy adott területen a jog. Ez létrehoz egy specializáció a hallgató, hogy őt egy jobb jelölt bizonyos pozíciókat.

Mi a büntetőjog?

Büntetőjogi egy olyan terület, a törvény arra összpontosít, hogy a rendfenntartás és az elkövetők. Ez egy olyan terület, a jog, amely magában foglalja a kriminológia és az alkalmazások a törvény egy tárgyalóteremben környezetben.

Mik az előnyei Figyelembe LLB Büntetőjogi?

Diákok dolgoznak keresnek LLB Büntetőjogi fog működni egy speciális területe a törvény. Ezek a diákok jobb lesz jelölt a ​​pályára, mint például a védőügyvédek és dolgozó tárgyalótermek, mint azok, akik az alapvető jogi diplomát.Továbbá, megtanulják a munka-alapú alkalmazás, nem pedig általános jogi fogalmakat, így "készen áll a munka " a területen.

Mennyibe kerül, hogy egy LLB Büntetőjogi?

A költség az ilyen típusú oktatás jelentősen eltér. A legtöbb iskola be képzési költségeit alapul számos tényező, de a lehetőségek a megfizethető oktatást állnak, különösen online programok.

Mik a követelmények egy LLB Büntetőjogi?

Ahhoz, hogy egy LLB büntetőjogi, a diákok általában szükség van, hogy befejezték a bachelor 's diploma vagy azzal egyenértékű ezen a területen. Továbbá, akkor kell alkalmazni, hogy a jogi egyetemre kínál a program, és megfelel minden vonatkozó követelményeknek az oktatás, fokozatú pont átlaga, és a korábbi tanulmányok.

Milyen karrier várhatunk egy LLB Büntetőjogi?

Érettségi után, a hallgatók ilyen mértékű számíthat arra, hogy dolgozni területen, mint a büntetőjogi védelem, tárgyalótermek, és a munka ügyészségi állás idővel tapasztalat.

LLB Büntetőjogi Online

Beszerzésében mértékben online is van lehetőség. Ez magának a tanuló képes biztosítani saját oktatási, miközben dolgozik a területen, vagy dolgozik egy korlátozott ütemtervet.

Hogyan, hogy beiratkozik egy LLB Büntetőjogi?

&nbsp

Keresés az alábbi program, és közvetlenül a kapcsolatot a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével az élen formában

Olvass tovább

Szűrők

 • LLB
 • Jogi tanulmányok
 • Büntetőjog
Szakirányok
 • Jogi tanulmányok (4)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum