Keystone logo

29 LLB Programok ban ben Jogi tanulmányok Üzleti jogi tanulmányok 2024

Szűrők

Szűrők

  • LLB
  • Jogi tanulmányok
  • Üzleti jogi tanulmányok
Szakirányok
  • Jogi tanulmányok (29)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

LLB Programok ban ben Jogi tanulmányok Üzleti jogi tanulmányok

Az LLB, vagy Bachelor of Laws, egy alapképzési program, amely eltarthat 3-5 évig. Általában arra törekszik, hogy a hallgatónak alapos ismereteket szerezzen egy adott jogterületről további tanulmányok vagy szakmai előmenetel céljából.

Mi az a LLB az üzleti jogi tanulmányok terén? Ennek a képzési programnak az a célja, hogy a hallgatókat a gazdasági joggal kapcsolatos jogi kérdések széles köréről tanítsa. A tématerületek jellemzően egy adott országra vagy egy adott üzleti jog területére összpontosítanak, vagy a témák általánosabbá válnak. Általában professzionális oktatói és / vagy valós világi tapasztalatokat tanítanak. Gyakran kezdődik egy alapítvány éve, amely alapja a jogi ismeretek, és akkor a tanfolyam inkább koncentrálódik egy adott jogterületre.

A tanulók gyakran kiváló időgazdálkodási készségeket fejlesztenek ki, lehetővé téve számukra, hogy időben elkészítsék projektjeiket személyes és szakmai életükben. A diplomások általában hagyják el a programot az általános jogelvek és a széles körű üzleti tevékenységek, a munkahelyi értékes készségek megértése révén.

A program költségei az iskolai finanszírozástól és az erőforrásoktól, a pénzügyi támogatási csomagok elérhetőségétől és más tényezőktől függenek. A diákoknak minden egyes egyetemet fel kell venniük az árakra vonatkozó részletekért.

Azok a hallgatók, akik diplomát szerzettek az üzleti jogi tanulmányokból, folytathatják a továbbképzést, hogy jogi diplomát folytathassanak, vagy bejuthassanak a szakmai munkahelyre. Tipikusan keresik mind az ügyvédi irodákban, mind a vállalati intézményekben, valamint a középiskolákban, főiskolákban és egyetemeken. Különös pozíciók gyakran jogi szakemberek, paralegalok, jogi asszisztensek, üzleti asszisztensek, üzleti és jogi tanácsadók és kutatók.

Egy LLB a Business Law Studies egy széles körben elterjedt program, elérhető számos országban és egyetemen. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.