Keystone logo

Szűrők

 • LLB
 • Jogi tanulmányok
 • Üzleti jogi tanulmányok
 • Üzleti jog
Szakirányok
 • Jogi tanulmányok (23)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

23 LLB Programok ban ben Üzleti jog 2024

  LLB Programok ban ben Üzleti jog

  Figyelembe véve a LLB Business Law? Ismerje meg, mit várnak el a program, mielőtt az induláshoz.

  Mi az LLB Business Law?

  Egy LLB egy olyan szak, amely középpontjában a jog kapcsolódik a kereskedelmi ágazat. Ez a fajta életben jogalkalmazást.

  Mik az előnyei Figyelembe LLB Business Law?

  Azok számára, akik szeretnének dolgozni, a kereskedelmi vagy üzleti alkalmazás a jogi oktatás, a szak egy jó illeszkedést. Ez biztosítja a jobb kapcsolatot vonatkozó elemei jog vonatkozik, hogy az üzleti világban, így alkalmasabb a területen. Ez végül, ami a jobb fizetés.

  Mennyibe kerül, hogy egy LLB Business Law?

  Ennek költsége szak változik jelentősen. Azonban ez nem segít, hogy a szak ahelyett, hogy egy külön szak mind az üzleti és a jog.

  Mik a követelmények egy LLB Business Law?

  Sok esetben, a diákok meg kell felelnie az ilyen programok segítségével elfogadását a programba. Oktatási követelmények, beleértve az érdemjegyek átlaga és elfogadása a programba, gyakran szükséges. A diákok általában szükség van, hogy a teljes bachelor 's mértékben jogosult.

  Milyen karrier várhatunk egy LLB Business Law?

  Azok dolgozik ezen a területen működhet a joggyakorlat. Azonban ez sokkal gyakoribb az ilyen egyének dolgozni a nagy üzleti vállalkozások, amely az igényeket, hogy az üzleti.

  LLB Business Law Online

  Beszerzése egy LLB Business Law online lehetőség. Ez biztosítja a rugalmasságot, a diákok kell tanulni, és élni és dolgozni a külső életükben. Ez az egyik legfontosabb módja annak, hogy további bachelor 's diplomát egy termelékenyebb mértékben.

  &nbsp

  Hogyan, hogy beiratkozik egy LLB Business Law?

  Ha érdekel a jogi diplomát, de a kapcsolat területén a Business LLB Business Law az Ön számára.Keresés az alábbi program, és közvetlenül a kapcsolatot a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével az élen formában