Keystone logo

22 LLB Programok ban ben Jogi tanulmányok Üzleti jogi tanulmányok Üzleti jog 2024

Szűrők

Szűrők

  • LLB
  • Jogi tanulmányok
  • Üzleti jogi tanulmányok
  • Üzleti jog
Szakirányok
  • Jogi tanulmányok (22)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

LLB Programok ban ben Jogi tanulmányok Üzleti jogi tanulmányok Üzleti jog

Figyelembe véve a LLB Business Law? Ismerje meg, mit várnak el a program, mielőtt az induláshoz.

Mi az LLB Business Law?

Egy LLB egy olyan szak, amely középpontjában a jog kapcsolódik a kereskedelmi ágazat. Ez a fajta életben jogalkalmazást.

Mik az előnyei Figyelembe LLB Business Law?

Azok számára, akik szeretnének dolgozni, a kereskedelmi vagy üzleti alkalmazás a jogi oktatás, a szak egy jó illeszkedést. Ez biztosítja a jobb kapcsolatot vonatkozó elemei jog vonatkozik, hogy az üzleti világban, így alkalmasabb a területen. Ez végül, ami a jobb fizetés.

Mennyibe kerül, hogy egy LLB Business Law?

Ennek költsége szak változik jelentősen. Azonban ez nem segít, hogy a szak ahelyett, hogy egy külön szak mind az üzleti és a jog.

Mik a követelmények egy LLB Business Law?

Sok esetben, a diákok meg kell felelnie az ilyen programok segítségével elfogadását a programba. Oktatási követelmények, beleértve az érdemjegyek átlaga és elfogadása a programba, gyakran szükséges. A diákok általában szükség van, hogy a teljes bachelor 's mértékben jogosult.

Milyen karrier várhatunk egy LLB Business Law?

Azok dolgozik ezen a területen működhet a joggyakorlat. Azonban ez sokkal gyakoribb az ilyen egyének dolgozni a nagy üzleti vállalkozások, amely az igényeket, hogy az üzleti.

LLB Business Law Online

Beszerzése egy LLB Business Law online lehetőség. Ez biztosítja a rugalmasságot, a diákok kell tanulni, és élni és dolgozni a külső életükben. Ez az egyik legfontosabb módja annak, hogy további bachelor 's diplomát egy termelékenyebb mértékben.

&nbsp

Hogyan, hogy beiratkozik egy LLB Business Law?

Ha érdekel a jogi diplomát, de a kapcsolat területén a Business LLB Business Law az Ön számára.Keresés az alábbi program, és közvetlenül a kapcsolatot a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével az élen formában