Keystone logo

Zurich University of the Arts

A logo

Bevezetés

A Zürcher Hochschule der Künste mintegy 2800 hallgatóval és 650 előadóval Európa egyik legnagyobb művészeti akadémiája. A tanulmányi és kutatási program a design, a film, a képzőművészet, a zene, a tánc, a színház, a transzdiszciplinaritás, valamint a művészetek és a design tantervét foglalja magában. Az egyetemnek számos kiállítási és rendezvény helyszíne is van, ahol a képzés eredményei nyilvánosságra hozhatók.

A Zürcher Hochschule der Künste Egyetem a Zürichi Alkalmazott Tudományi Egyetem ZFH-ja, és jogi személyiséggel rendelkező állami egyetem.

Bachelor és Master oktatás

A Bachelor of Arts (BA) képzési program három évig tart, és a ZHdK-n lehet befejezni a következő tudományágakban: művészeti oktatás, kortárs tánc, design, film, művészet

A mester programok (MA) általában három-négy félév teljes munkaidőben. A ZHdK a következő mesterképzést kínálja: művészeti oktatás, összetétel és elmélet, design, film, képzőművészet, zenei előadás, zeneszerzés, zenei oktatás, színház, transzdiszciplinaritás.

Ezenkívül számos továbbképzési kurzus létezik, beleértve a mesterképzést (MAS), a fejlettségi oklevelet (DAS) és a fejlettségi bizonyítványt (CAS).

Helyszínek

  • Zurich University of the Arts Pfingstweidstrasse 96 8005 Zürich Switzerland, , Zürich

Kérdések