Keystone logo
Zayed University

Zayed University

Zayed University

Bevezetés

Zayed University Vision

Zayed University az oktatási innováció nemzeti és regionális vezetője. Az 1998-ban alapított és büszkén nosztalgia alapítója, a késő Sheikh Zayed bin Sultan Al Nahyan nevét viselő zászlóshajó intézmény az elnöki törekvések és az Egyesült Arab Emírségek felsőoktatásra vonatkozó jelentős elvárásainak modern megtestesülése.

Ma a Zayed University két modern egyetemre terjed ki mind Abu Dhabiban, mind Dubaiban, amelyek szívesen fogadják a nemzeti és nemzetközi diákokat az Egyesült Arab Emírségekben, a szélesebb öbölbeli régióban és a világ minden táján.

Zayed University akkreditált az Egyesült Arab Emírségek belső minőségbiztosítási és akkreditációs testülete (CAA) - és a Nemzetközösségi Felsőoktatási Bizottság (USA) nemzetközi, a hat regionális akkreditáló testület egyike az USA-ban, amely biztosítja a nemzetközileg elismert programok egy minőségi egyetemről.

Misszió 2017-2021

  • Világszínvonalú oktatás biztosítása az összes diák számára Abu Dhabiban és Dubaiban működő két felsőoktatási intézményben, amelyek inspirálják, támogatják és táplálják a hallgatói képességeket a magasan képzett oktatók és dedikált személyzet számára.
  • Különböző és nemzetközileg elismert egyetemi és posztgraduális programokat kínál, amelyek vonzó és befogadó hallgatói tapasztalatokat nyújtanak. A diplomások készen állnak arra, hogy hozzájáruljanak az UAE társadalom társadalmi és gazdasági jólétéhez és a szakmákhoz.
  • Hozzájárulás a tudásalapú társadalom megteremtéséhez kutatás, ösztöndíj, kreatív tevékenységek, tájékoztatás és továbbképzési szolgáltatások révén. A tudás terjesztése a helyi, regionális és globális közösségek felé.

A Zayed University

Noha fiatalos nemzet, az Egyesült Arab Emírségek különleges szerepet tölt be a Közel-Keleten a stratégiai elhelyezkedése, a modern infrastruktúra minősége, valamint az ország vezetőinek előremutató és távlati elképzelései miatt. Ezek a vezetők az Egyesült Arab Emírségek jövőjének szempontjából nagy jelentőséget tulajdonítottak az oktatásnak, ahogy azt a Zayed bin Sultan Al Nahyan, az Egyesült Arab Emírségek alapítója szavai is jelzik:

„Az oktatás és a tudás kiválósága a dicsőség felé vezető út. Ezt csak folyamatos erőfeszítésekkel és tudományos haladással lehet elérni. Az oktatás az előrehaladás és a fejlődés fő pillére, és az állam semmilyen erőfeszítést nem tett az oktatási ágazat szükséges követelményeinek biztosítására. Az államnak sürgősen szüksége van a képzett polgárai erőfeszítéseire a fejlesztési folyamatban.

Zayed University , a kormány által támogatott intézmény 1998-ban alakult, hogy felkészítse a vezetőket, akik előre látják a lehetőségeket és megragadják az Egyesült Arab Emírségek jövőjét megteremtő cselekvési lehetőségeket.

Az Egyetemnek az Egyesült Arab Emírségek két legnagyobb városában, Abu Dhabiban és Dubaiban található egyetemi központja van, egy központi ügyintézés alatt. Az egyes campusok beiratkozása meghaladja a 4000 hallgatót. Az Egyetem elég kicsi ahhoz, hogy lehetővé tegye a diákok és a karok közötti személyes interakciót, mégis elég nagy ahhoz, hogy a hallgatóknak számos kihívást jelentő képzési programot kínáljanak. A Zayed University tanulók olyan tanulási környezetet tapasztalnak, amely ösztönzi és támogatja a tudományos igényeket, és elősegíti a sikerüket.

A Zayed University tudományos tapasztalatának alapja az akadémiai programmodell, amely a tanulási eredményekre és az értékelésre összpontosít. Ez a modell kiegyensúlyozott, összekapcsolt tudományos programot biztosít a hallgatók számára, amely egyértelműen meghatározza az eredményeket, biztosítja, hogy az erőforrások támogassák az oktatási célokat, és hangsúlyozza a diákok eredményeit és sikerét. Az akadémiai programmodellt egy teljes oktatási program támogatja, amely magában foglal egy akadémiai hídprogramot, amely biztosítja a hallgatói angol nyelvtudást; általános oktatási alaptanterv, amely széleskörű interdiszciplináris alapot biztosít a hallgató választott tanterületének; a hét főiskola által kínált mélyreható tanulmányok; gyakorlati tapasztalatokat nyújtó szakmai gyakorlatok; és a diákok teljesítményének rendszeres értékelése a Zayed University tanulási eredményei között.

Az érettségi program első három félévében a hallgatók beiratkoznak az Egyetemi Főiskola Általános Oktatási Programjába, amely magában foglal egy olyan alaptantervet, amely minden diák számára megosztott szellemi tapasztalatot nyújt, és amely egy olyan keretet hoz létre, amely támogatja a Zayed University tanulási eredményeit . Egy szorosan kapcsolódó interdiszciplináris kurzusokon keresztül a hallgatók fejlesztik képességeiket a kritikus gondolkodásban, a globális tudatosságban, a számítógépes alkalmazásokban, a tudományos és mennyiségi érvelésben, az információs műveltségben és az angol és arab nyelvtudásban.

A Zayed University hallgatóknak megvásárolhatók a szakképzési programok, amelyek célja a személyes akadémiai érdekek és a karrier célok elérése. A programok célja, hogy megfeleljen a legmagasabb nemzetközi tudományos szabványoknak. A választott tanulmányi programokban a diákok aktívan részt vesznek egy olyan tanulási folyamatban, amely megköveteli számukra, hogy ismereteiket valós körülmények között alkalmazzák, és széles körben megértsék a jelenlegi kérdéseket és gyakorlatokat. A szellemi képességeik növekedésével a diákok egyre nagyobb felelősséget vállalnak az önálló tanulásért. A Zayed University diplomái az arab és az angol nyelven egyaránt kiválóak, és jól megalapozottak az egyetemi tudományágakban, a számítógépes ismeretekkel rendelkezők, gazdag kultúrájuk és örökségük, globális szemléletük, és a szakmai munkahelyen tapasztaltak. A Zayed University sikerei felkészítik őket arra, hogy családjuk, közösségük és nemzetük vezetői legyenek.

Helyszínek

  • Zayed University, P.O. Box 144534, , Mohammed Bin Zayed City

  • Zayed University, P.O. Box 19282, , Dubai

Kérdések