Keystone logo
Yunnan University A Master of Law
Yunnan University

A Master of Law

Kunming, Kína

2 Years

Kínai

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

CNY 20 000 / per year *

Az egyetemen

* Tandíj: 20 000 jüan személyenként minden tanévben. Jelentkezési díj: személyenként 600 jüan.

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

1933-ban alapították, a Yunnan University Jogi Tanszéke Kína egyik legrégebbi jogi iskolája volt. 1952-ben a tanszék Chongqingbe költözött az országos karok kiigazítása alapján, más jogi iskolákkal együtt, hogy létrehozta a Southwest Political Science és Law szakot. 1980-ban újjáépítették a Yunnan University Jogtudományi Főosztályát, és a következő évben kezdtek új hallgatókat beiratkozni. 1999-ben a volt Yunnan-i Politikai és Jogtudományi Főiskola jogi és gazdasági jogú részlegei a Yunnan University új jogi iskolájába léptek fel, mivel ez volt a legfontosabb jogtudományi oktatási és kutatási központ Yunnan tartományban.

célok

A XXI. Század új korszakában a Yunnan University Jogtudományi Yunnan University elkötelezte magát a tehetséggazdálkodás, a fegyelemépítés, a tudományos kutatás és a közösségi szolgálat fejlesztése mellett, és közben hozzájárul a jogi rendszer kialakításához.

Majors

Az iskola négy részleggel rendelkezik, köztük az elméleti és etnikai jog, a büntetőjogi és drogellenes jogi osztály, a gazdasági és szellemi tulajdonjogi osztály, valamint a nemzetközi és délkelet-ázsiai törvény, 10 oktatási és kutatási hivatal, 10 kutatóintézet és a Yunnan University folyóirat szerkesztõsége (Law Edition).

Az iskola két egyetemi hallgatót, a jogtudományt és a kábítószer-ellenes jogot rendezett el, és akkreditálták az első szintű jogi mestert 10 szakmai szakemberrel. Jogi és nem jogi szakoktatók jogász-mesterképzést is végez, és vállalja a Yunnan University etnikai és nemzetközi jogi szakán szerzett doktori jelölteket.

Kar

Az iskola jelenleg 95 adminisztrátori és oktatói személyzetet foglal magában, köztük 14 professzort, 35 egyetemi oktatót és 26 oktatót, köztük 80 százalékos mesterképzést vagy még többet.

Kutatás

Az iskola több mint 200 könyvet és több mint 2000 tudományos tanulmányt publikált. Közel 30 országos szintű és több mint 100 tartományi szintű kutatási projektet ért el, amelyek számos oktatási és kutatási díjat nyertek. Számos tanár kapott címeket tartományi társadalomtudományi szakértőktől.

Nemzetközivé

Az elmúlt években az iskola aktívan részt vett a nemzetközi interkolekuláris cserékben és együttműködésben, és mélyreható akadémiai kommunikációt folytatott a University of Louisvillel, az Aberdeen Egyetemmel, az Oslói Egyetemmel, a Leiden Egyetemmel stb. posztgraduális programokat a Saarland Egyetemmel.

Ösztöndíj

A Yunnan University ösztöndíján kívül a School of Law kínál ösztöndíjat és pénzügyi támogatásokat a diákok számára, beleértve a Rongding oktatási alapot, a Pan-Chen ösztöndíjat és a Baqian ügyvédi ösztöndíjat. Minden évben több száz főiskolai hallgató kaphat jutalmat és támogatást.

Elérhetőség

Cím: Law Building, Chenggong Campus, Yunnan University , Chenggong Kerületi Főváros, Kunming, Yunnan tartomány
E-mail: [email protected]
Tel .: 86-871-65033171 (kari beosztás), 65036550 (tanári adminisztrációs iroda), 65033627 (doktori iskola)

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

 • LLM biztosítási jogban
  • Johannesburg, Dél-afrikai Köztársaság
 • Online LLM a nemzetközi jogban és a szerződésjogban
  • Washington, Amerikai Egyesült Államok
  • Gambia Online, Gambia
 • LLM Advanced Studies az európai és a nemzetközi emberi jogi törvény
  • Leiden, Hollandia