Keystone logo
Youth for Understanding USA

Youth for Understanding USA

Youth for Understanding USA

Bevezetés

Külföldön tanulni

Az YFU megkülönböztető kulturális csomópontja nyitja meg az elméket és a szíveket, lehetővé teszi az életet átformáló tanulást, és végső soron segít nekünk polgároknak egy világban. Bár igaz, hogy minden utazás kiterjeszti a perspektívát, és felfedezi az utazó új élményeket, az YFU programjai átváltoztatják Önt, és állandóan megváltoztatják az Ön által látott módon.

Külföldi tanulási programok

A tapasztalatcsere során az YFU résztvevői interkulturális megértést kapnak, kölcsönösen tisztelik a tiszteletet, és kialakítják a társadalmi felelősségérzetet. Külföldön szerzett tapasztalatai olyan vezetői kompetenciákat biztosítanak Önnek, amelyek a kihívásoknak való megfeleléshez és a gyorsan változó globális közösség lehetőségeihez szükségesek. Az YFU minden korosztály programozását kínálja, amely lehetővé teszi, hogy merüljön el egy másik kultúrába, tanuljon új nyelvet és találkozzon olyan gondolkodású egyénekkel, akik hisznek a küldetésünkben.

Az YFU-nál fogod értékelni az idegen nyelv árnyalatait, és megpróbálhatod meggyőzni az új helyzeteket. Bár az Ön YFU tanulási kalandja csak rövid ideig tart, külföldi utazása erőteljes, életet megváltoztató hatással jár majd. Tanuljon külföldön a YFU-val, hogy megismerje egy távoli helyet, és megértse a belső helyet.

Amikor csatlakozol a YFU-hoz, csatlakozol egy szakértő globális cserehálózathoz, amely több mint 70 országban közel 65 éves tapasztalattal rendelkezik, és közülük több mint 40 megtalálható külföldön. Az alkalmazások befejezéséről és az utazási lehetőségekről a csereprogramhoz való igazodás érdekében tapasztalt felvételi tanácsadók és önkéntesek állnak itt, hogy támogassák Önt minden lépésében.

 • Ifjúsági programok (15-18 éves korosztály): Válasszon a hagyományos, féléves vagy nyári programok közül. Nyílt az Egyesült Államok középiskolai hallgatói vagy a friss diplomások számára.
 • Tanterem-kirándulások: izgalmas lehetőség a mentoroknak, középiskolai hallgatóknak és bármely más érdeklődő diáknak, hogy felfedezhessék a kulturális központokat 2-3 hétre a nyári szünet idején.
 • Fiatal felnőtt / Gap éves programok (középiskolai végzettség 26 éves korig): vegyen részt főiskolán és / vagy részt vesz önkéntes programokban. Nyitott fiatal felnőtteknek, akik készek a különbségre a mai világban.

Legyen globális állampolgár

A külföldi tanulmányok csodálatos dolog az, hogy a tapasztalat mindenki számára más. Amit kijutni egy nemzetközi csere közül egyedülálló:

 • Fedezze fel és fejlessze olyan személyes erősségeket, mint az önállóság, a találékonyság és a bizalom
 • Nyerjen új, globális perspektívát és szerezzen egyfajta társadalmi felelősséget
 • Növelje más nyelv ismeretét
 • Ismerkedjen meg figyelemre méltó emberekkel és építsen egész életen át tartó barátságokat
 • Javítani kell a döntéshozatalt, a problémamegoldást és a konfliktuskezelés képességét
 • Fejlessze a gondolkodás függetlenségét és alkalmazkodóképességét a váratlan események kezelésében
 • Valódi előnyt szerezhet az egyetemi alkalmazásokban
 • Növelje a globális karrierlehetőségeket

Helyszínek

 • Youth for Understanding USA 641 S St, NW, , Washington

Kérdések