Keystone logo

XMandarin Chinese Language Centre

A logo

Bevezetés

Nézz körül. Az ablakon kívül Qingdao vörös tetője és felhőkarcolói vannak; a távolban, Mount Fu keretezi a környéken található a nemzetközi szívében a város. A Xarandóban lévő 石 老人 osztályban (Old Stone Man, a híres Qingdao mérföldkő) a tiszta fehér tábla, a kínai kalligráfia a falon és egy ketyegő óra. Ideje tanulni a kínaiakat.

Bármely nyelvi osztályban a két legfontosabb dolog a diák és a tanár. Minden tanárunkat tapasztalataik, szakszerűségük és képességük alapján választják ki. Szükségünk van tanárainknak, hogy beszéljenek szabványos Putonghua (普通话, hivatalos mandarin kínai) és angol nyelven, legalább egy főiskolai diplomával és 3000 órás tanítási tapasztalattal. Még a kezdőórákban is, az osztály legalább fele kínaiul van, hogy felkészítse a diákokat a kínai tengerre. Tanáraink kiválóak, mert tudjuk, hogy nagyszerű tanárra van szükséged, hogy a Mandarin tanulását a lehető legegyszerűbb, szórakoztatóbb és zökkenőmentesebbé tegyük.

Tanítványaink több mint 50 országból érkeznek, hogy Qingdaóban éljenek, játszanak, dolgozzanak és tanuljanak kínaiul. Iskolánk mindenféle tanuló valódi nemzetközi közösségével rendelkezik: részmunkaidős nyelvtanfolyamokkal, intenzív kínai tanfolyamokkal, HSK tesztelő tanfolyamokkal, üzleti kínai osztályokkal és nyári tanfolyamokkal rendelkezik. A sokféleség és a rugalmasság az erősségeink, erőforrásaink segítik a külföldieket abban, hogy megértsék a kínai társadalmi, üzleti és politikai környezetet, valamint a szabályokat és szokásokat.

Üdvözöljük a Central International Plaza-ban, egy 29 emeletes kék épületben a felhőkarcolók szomszédságában. Az osztálytermek alatt 20 emeleten található Qingdao nemzetközi városközpontja. Egy 5 perces sétára található 2 bevásárlóközpont, több tánc, jóga stúdió, pékség, hajszalon, tea- és kávézó, valamint mintegy tucat nyugati étterem, nem utolsósorban a kiváló koreai és japán ételeket és természetesen kínai ételeket. Egy 15 perces sétára, néhány Qingdao legnépszerűbb bárja és klubja, az óceán (és a szép Marina város), mozi és más szép vonzó hely, ahol élvezheti az evenninget.

Könnyen megközelíthető busszal, taxival és még jobb a metróval: D

Iskolánk 20 éves, és az évek során egyedülállóan rugalmas tananyagfejlesztésünk mellett kitűnő hírnevet és nagy erőforrás-hálózatot fejlesztettünk ki. Diákjaink a gyakori szabadidős eseményekhez, mint a kínai KTV (Karaoke), a gombócok készítéséhez, a festészethez, a parti partokhoz, a grillezéshez, a hegyi túrákhoz, az óvárosba utazáshoz…

Helyszínek

  • Floor 20th, Building A, Central international (zhonghuan) Plaza, No. 19 zhangzhou Er Lu, (Bank of China’s uptairs), , Qingdao

Kérdések