Keystone logo
WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business

WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business

WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business

Bevezetés

A Bécsi Közgazdasági és Üzleti Egyetem

 • A WU Executive Academy, a Bécsi Közgazdaságtudományi Egyetem (WU) üzleti iskolája több mint 100 éves tapasztalattal és kiváló hírnévvel rendelkezik a vezetői képzés területén.
 • A Financial Times Executive MBA Ranking és számos egyéb rangsor folyamatosan a legjobb európai egyetemek közé sorol bennünket.
 • Ezenkívül a vezető intézmények háromszorosan akkreditáltak bennünket. A világ üzleti iskoláinak kevesebb mint 1%-a rendelkezik a három legnagyobb üzleti iskolákat akkreditáló szervezet által elismert minőségi szinttel: AMBA (Association of MBAs), AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business) és EQUIS (European Quality Improvement System) az Európai Menedzsment Alapítvány által.
 • Egyetemként függetlenek vagyunk, tudatában vagyunk a társadalom iránti felelősségünknek és elkötelezettek a tudományos integritás mellett.

A WU Executive Academy aktuális eredményeiért kérjük, látogasson el a https://executiveacademy.at/en/university/accreditation-rankings weboldalra.

Bécs – Európa szívében

A magas életminőség, a gazdag történelem, a kultúra és a természet kombinációja Bécsben egyedülálló.

Emellett Bécs a világ egyik legélhetőbb városa, könnyen megközelíthető, és fontos központja a nemzetközi szervezeteknek és cégeknek.

Nemzetközi sokszínűség az oktatókban és a hallgatókban

Programjainkon összehozunk

 • neves professzorok a világ legjobb egyetemeiről
 • vezető vállalatok felsővezetői és szakértői

hogy a legfrissebb tudományos eredményeket, valamint gyakorlati ismereteket nyújtsunk Önnek, amelyek az Ön munkájában alkalmazhatók.

Az MBA-képzés során rendkívül értékes hálózatot építhet ki az osztálytársaival, akik számos különböző nemzetiségű, iparági és funkcionális csoportból érkeznek. Ezen kívül hozzáférhetsz a 100 nemzet 5000 diákjából és öregdiákjából álló, nagyhatalmú WU Executive Clubhoz.

Továbbá nemzetközi merítésünk lehetővé teszi, hogy leküzdje a kulturális akadályokat, és megtapasztalja a különböző országok üzleti gyakorlatát.

A WU Executive Academy célja, hogy a sikerhez szükséges tudást felelősségteljes vezetéssel párosítva adjuk át Önnek.

MBA képzéseink részmunkaidősek, blokkolt hétvégi modulokkal, és üzleti ismereteket, vezetői készségeket és szakértelmet biztosítanak a választott funkcióban vagy iparágban.

Bővíteni fogja szakértelmét az MBA elvégzése során. Az MBA azonban túlmutat az elméleten. Ez egy csodálatos utazás. Ötletcserével bővíted látókörödet, és egyéniségként fejlődsz, ha:

 • önbizalom növelése
 • szakmai és személyes fejlődés
 • fejlessze vezetői képességeit
 • gyakorlati ismereteket szerezhet arról, hogyan alkalmazható a munkája során
 • jobban megértheti más részlegeket és iparágakat

Statisztika

Mivel számunk rendszeresen változik, javasoljuk, hogy röviden tekintse meg weboldalunkat: https://executiveacademy.at/en

  Campus jellemzői

  Modern campusunk Európa szívében:

  • a városközpont közelében található, a világ egyik legélhetőbb városában
  • tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető
  • közvetlenül Bécs egyik legnagyobb parkja mellett található
  • 25 000 diák és 1500 oktató otthona
  • hat egyedi épületegyüttesből áll, nemzetközileg elismert építészek által tervezett

  Ebben az ösztönző építészeti környezetben ideális feltételeket talál a tanuláshoz, a kutatáshoz és a munkához. A Campus WU-n a legmodernebb technológia és az infrastruktúra (éttermek, üzletek) előnyeit élvezheti, amelyet kifejezetten a vezetői oktatáshoz terveztek.

   Belépők

   Milyen követelményeknek kell megfelelnem ahhoz, hogy felvételt nyerjek a WU Executive Academy MBA képzésére?

   Ha jelentkezik, alaposan megvizsgáljuk

   • tudományos háttérrel,
   • az Ön munkatapasztalata, és az Ön
   • interperszonális, interkulturális és kommunikációs készségek.

   Általánosságban elmondható, hogy szilárd karrier-előrehaladást várunk el, és elköteleződést az MBA képzés mellett, elfoglaltsága mellett.

   MBA programjainkhoz legalább egyetemi alapfokú végzettség (pl. alapképzés) szükséges. Továbbá minimum 3 éves munkatapasztalatot (5 év Executive MBA esetén) követelünk, valamint a programnyelv (angol vagy német) kiváló ismeretét.

   Hogyan jelentkezhetek MBA képzésre a WU Executive Academy ?

   1. Online jelentkezés: Az MBA jelentkezéséhez ki kell töltenie online jelentkezési lapot , és ki kell fizetnie a 200 eurós jelentkezési díjat hitelkártyával.
   2. Dokumentum benyújtása: Ezt követően minden szükséges dokumentumot e-mailben kell elküldenie. Programvezetőink ellenőrzik őket az érvényes felvételi követelmények tekintetében.
   3. Felvételi interjú: Ha Ön leendő hallgató, akkor meghívjuk egy személyes interjúra az akadémiai igazgatóval és a programvezetővel.
   4. Felvételi döntés: Röviddel az interjú után kapja meg döntésünket. Ha felvételt nyer, fontos instrukciókat küldünk Önnek MBA helyének biztosításáról. Szeretnél visszajelzést kapni a profilodról a jelentkezés megkezdése előtt? Egyszerűen küldje el önéletrajzát a [email protected] címre.

   Ha további kérdései vannak, kérjük, olvassa el gyakran ismételt kérdéseinket itt: https://executiveacademy.at/en/information-for/future-students/faq

   Vízumkövetelmények

   A hallgatók sokszínűsége MBA programjaink egyik előnye, és szívesen látjuk a diákokat a világ minden tájáról. Ha Ön nem uniós állampolgár, vízumra lehet szüksége ahhoz, hogy Ausztriába lépjen, ott éljen és dolgozzon. A külföldi hallgatókról részletes információkat itt talál.

   A programunkba való felvétel után a hallgató vízumtámogatást kap az MBA program menedzserétől, hogy részt vegyen az osztrák modulokban és a rezidensképzésben. Jó tapasztalattal rendelkezünk a diákok vízumszerzésének segítésében, ezért csak azt javasoljuk, hogy jelentkezzen, és tegye meg a következő lépéseket, miután elfogadták. Forduljon hozzánk bizalommal.

   Ösztöndíjak és finanszírozás

   A WU Executive Academy ösztöndíjak és finanszírozási lehetőségek széles skáláját kínálja. Fedezze fel őket itt . Az ösztöndíjak odaítélése eseti alapon történik. A felvételi bizottság dönt arról, hogy folyósítanak-e ösztöndíjat, és ha igen, milyen mértékben, értékelve az Ön:

   • Benyújtott pályázati dokumentumok
   • Fellépés a felvételi interjún
   • Potenciális hozzájárulás a kortárs tanuláshoz az osztályban
   • Pénzügyi helyzet (bevételek, logisztikai költségek stb.)
   • Vezetői potenciál
   • Elemzési készségek
   • Képes csapatban dolgozni
   • Karrier célok és motiváció
   • Személyes körülmények

   Az egyes ösztöndíjakra vonatkozó további jogosultsági feltételek itt találhatók.

   Azonban számos finanszírozási lehetőség áll rendelkezésre:

   • munkáltatói szponzoráció
   • részletfizetés
   • korán kelők

   Ezenkívül MBA-tandíjaink teljes mértékben levonhatók az adóból az osztrák adófizetők számára. Rugalmas fizetési módozatainkkal több adózási időszakra is eloszthatja a díjakat. Tudjon meg többet a magánszemélyek és cégek számára elérhető pénzügyi juttatásokról Ausztriában itt . Mivel azonban az adólevonás lehetősége személyenként nagyon eltérő lehet, javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot adótanácsadóval is, vagy érdeklődjön közvetlenül az adóhivatalnál.

   Ha Ön egy másik ország adófizetője, kérjük, forduljon a helyi adóhatósághoz az elérhető adólevonásokról.

   Tudjon meg többet erről itt: https://executiveacademy.at/en/information-for/future-students/financing

   Öregdiák statisztika

   Rangsorok

   A Financial Times Executive MBA rangsora és számos egyéb rangsor folyamatosan a legjobb európai egyetemek közé sorol bennünket.

   Ráadásul hármas akkreditációval rendelkezünk. A világ üzleti iskoláinak kevesebb mint 1%-a rendelkezik a három legnagyobb üzleti iskolák akkreditációs szervezete által elismert minőségi szintekkel: AMBA (MBA-k Szövetsége), AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business) és EQUIS (Európai Minőségfejlesztési Rendszer). az Európai Menedzsment Alapítvány.

   A WU Executive Academy jelenlegi eredményeinek megtekintéséhez látogasson el a következő oldalra: https://executiveacademy.at/en/university/accreditation-rankings

   Akkreditációk

   EFMD Equis AkkreditáltAMBA AkkreditáltAACSB akkreditált

   Tanulói beszámolók

   Helyszínek

   • Vienna

    Welthandelsplatz 1, Building EA, 1020, Vienna

    • Bucharest

     Courtyard by Marriott Bucharest Floreasca Courtyard Bucharest Floreasca Boulevard Dimitrie Pompeiu 2 A, 020337, Bucharest

     Kérdések