Keystone logo
Wrexham Glyndwr University

Wrexham Glyndwr University

Wrexham Glyndwr University

Bevezetés

Rólunk

A Wrexham Glyndŵr Egyetem 2008-ban indult, így továbbra is az egyik legfiatalabb egyetem az Egyesült Királyságban. Élénk, barátságos hely, ahol minden tanuló tanulása és jövője személyes figyelmet kap.

Inspirációnk

Nevünk a walesi tudós és Owain Glyndŵr hősből származik, és arra törekszünk, hogy ugyanazokat a filozófiákat nyerjük, mint ő.

Büszkék vagyunk arra, hogy az egyetemet a tanulást kedvelő ember után nevezték el, szerette az országát, átfogta a nemzetközi kilátást, és folyamatosan megmutatta az élet inspiráló és vállalkozó hozzáállását.

A szelleme a Wrexham Glyndŵr Egyetem szívében fekszik, ahol bátornak, vállalkozónak és mindenki számára nyitottnak tartottunk mindent, amit csinálunk.

1887 óta, amikor Wrexhami Tudomány- és Művészeti Iskolának nevezzük, a Wrexham fő főiskolájában oktatunk. Először 1924-ben kezdtük el a diplomát, de azóta hosszú utat tettünk.

Kapcsolataink

Ma az iparág által vezetett tanfolyamok kínálatunk középpontjában állnak. Büszkék vagyunk a vezető helyi és regionális munkaadókkal való kapcsolatainkra, mint például az Airbus, a Kellogg, a JCB és a BBC. Tudásuk és szakértelmük visszatért a tanfolyamokba, biztosítva, hogy diákjaink csak a legmegfelelőbb készségeket kapják a jövőbeli karrierjük számára.

A közösségünk

Nagyon büszkék vagyunk arra a lehetőségre, amit a nem hagyományos hátterűek számára biztosítunk, hogy belépjenek a felsőoktatásba. A diákjaink több mint fele részmunkaidőben tanul, és mi vagyunk az Egyesült Királyság egyik vezető egyeteme az alacsonyabb társadalmi-gazdasági hátterű diákok támogatása érdekében az egyetemen keresztül, a helyi közösség széles körű hozzáférési programjának köszönhetően. Az egyetem az első felsőoktatási intézmény Észak-Walesben, amely Stonewall sokszínűség bajnok lett.

Küldetésünk

Küldetésünk, hogy partnerségben dolgozzunk, hogy inspiráljuk és oktassuk diákjainkat, és lehetővé tegyük a társadalmi és gazdasági sikert.

A látomásunk

A Vízió hét kötelezettségvállalást foglal magában, amelyeket a Vision and Strategy 2025 dokumentum fő részébe vittek, és amelyeket számos intézkedés támogat.

Tevékenységünk ...

értékeit támasztja alá:

 • Hozzáférhető a tanulásban, melyet diákjainknak, személyzetünknek és közösségünknek biztosítunk, aktívan előmozdítva a felsőoktatás értékét. Ennek alapja egy olyan elkötelezettség, hogy a szolgáltatásainkat befogadó és tisztességes módon végezzük
 • Támogatjuk a tanulókat és a személyzetet, valamint a régiót, segítve mindenkit abban, hogy bizalmat szerezzenek és elérjék a potenciált. Ez azt jelenti, hogy partnerségre van szükség ahhoz, hogy értéket teremtsen és megosszák a megértést - jobban és hatékonyabban dolgozunk együtt, függetlenül attól, hogy ez a diákok, a személyzet, az ipar vagy más érdekeltek között van-e.
 • Innovatív az oktatási és szakmai szolgáltatások nyújtásában és irányításában, valamint az együttműködő és szabályozó partnerekkel való kapcsolatainkban. Ez lehetővé teszi kultúránk, struktúránk, szakpolitikáink és az emberek számára a kiválóság irányítását, a szükségletek kielégítését és a kitűzött célok elérését.
 • Ambiciózus abban, hogy mit kívánunk nyújtani diákjaink, munkatársaink és partnereink számára, és hogyan csináljuk, elismerve, hogy nincsenek korlátok a tanulásra és a tudásra. Ez innovatív, vállalkozó és rugalmas megközelítést jelent; az új ötletek felfedezésére való törekvés.

Alkalmazott fókusz

A kiválóság ösztönzése a munkáltató és az ipar által vezetett kurzusportfólió révén, hogy karrier-készséggel rendelkező szakemberek támogassák és kielégítsék a regionális, nemzeti és nemzetközi gazdaság igényeit.

Helyezi a tanulókat a mi lényegünkre

Élénk, barátságos és támogató közösség biztosítása, amelynek célja, hogy az egyes személyeket személyes oktatókon keresztül inspirálja, hogy támogassa és kielégítse az egyéni igényeket, hogy lehetőségeiket akadémiai kiválósággal érjék el.

Hogyan dolgozunk

 • Mi mindent megteszünk, és hallgatunk hallgatókat
 • Kölcsönösen előnyös partnerségeket építünk
 • Megadjuk, amit ígérünk
 • A folyamatokat egyszerűnek és hatékonynak tartjuk
 • Elõrejelezzük és cselekszünk
 • Nyilvánosan és rendszeresen kommunikálunk

Helyszínek

 • Wrexham

  Wrexham Glyndwr University, Mold Road, LL11 2AW, Wrexham

Kérdések