Keystone logo
Western Michigan University, Cooley Law School LLM általános tanulmányok
Western Michigan University, Cooley Law School

LLM általános tanulmányok

Request duration

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Az egyetemen

* $ 10,880 (teljes munkaidős)

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Masters of Law: General Studies

A program áttekintése

A General Studies LL.M. Program biztosítja az ügyvédek és ügyvédi diplomát a rugalmasságot, hogy tanulmányozza a széles körű jogi tárgyak vagy a hangsúlyt a konkrét jogi területeket. Fokú jelöltek kialakítsák saját kurzusára alapuló igényeit és céljait.

Fokos áttekintése

A General Studies LL.M. diplomát szerzett sikeres elvégzése 24 óra hitel egy átfogó kumulatív fokozatú pont átlaga 3,0 vagy annál jobb.

Tudományos írása LL.M. A diákok egy két hitel természetesen szükséges General Studies LL.M. fokú jelöltek. (Ez a kurzus tekinteni, ha Tudományos írás sikeresen befejeződött a JD tanuló.) A maradék 22 választható kredit állnak JD osztályok és nem több, mint hat kredit LL.M. kurzusok más programokat. A diákok választhatnak, hogy részt vegyenek egy externship kereső annyi, mint négy elismerést. Egyes kurzusok kapható tantermi és távoktatási környezetben.

Egy LL.M. hallgató beiratkozott egy JD választható minősül a "JD Plus" osztályú.

Az LL.M. hallgató várható, hogy a JD tanfolyam követelményeket és kiegészítő LL.M. papír vagy projekt, amely kapcsolódik az osztály alá. A kiegészítő papír vagy a projekt egy Graduate Program követelmény teljesítéséhez az akadémiai elvárások egy végzős diák. A "plusz" részét az osztály végén benyújtott a kifejezés.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok