Keystone logo
Western Michigan University, Cooley Law School

Western Michigan University, Cooley Law School

Western Michigan University, Cooley Law School

Bevezetés

A következőkről

Western Michigan University Thomas M. Cooley Law School egy magán, non-profit, független jogi iskola által akkreditált American Bar Association és a Higher Learning Bizottság.

Küldetésünk

A misszió a Nyugat-Michigani Egyetem Thomas M. Cooley Law School célja, hogy előkészítse a diplomások lépésének a jogi szakma egy integrált program gyakorlati jogtudomány, mint a vezérelve és a fókuszt. Ez a küldetés magában foglalja a széles körű hozzáférést azoknak, akik keresik a lehetőséget, hogy jogot tanul, mindemellett hogy azok, akik ezt a lehetőséget kínálja találkozik WMU-Cooley szigorú tudományos szabványoknak.

Történetünk

WMU-Cooley egy független, diplomás College of Law által akkreditált American Bar Association (321 North Clark Street, Chicago, IL 60610, Tel: 312-988-5000) 1975 óta, a Higher Learning Bizottság (30 North LaSalle Street, Suite 2400, Chicago, Illinois 60602-2504 Telefon: 800-621-7440 / Fax: 312-263-0456) 2001 óta, és tagja a North Central Association. WMU-Cooley nőtt a regionális jogi egyetemre Lansing, Michigan, az egyik nemzeti termet. Mi vagyunk az ország legnagyobb Juris Doctor program legátfogóbb akkreditált részmunkaidős jogi oktatási program. A tisztességes és objektív felvételi politika és szívós, gyakorlati, szakmai jogi oktatás létrehoztunk egy fontos hely WMU-Cooley közül az amerikai jogi egyetemen.

A Nyugat-Michigani Egyetem Thomas M. Cooley Law School-ban alakult 1972-ben egy csoport az ügyvédek és bírók által vezetett akkori főbíró a Michigan Legfelsőbb Bíróság, Thomas E. Brennan. Az iskola nevezték Thomas McIntyre Cooley, a jogtudós és gyakorló ügyvéd, a 19. században.

WMU-Cooley Law School tanítja a diákoknak a tudás, készségek és etikai szükség, hogy sikeres legyen a törvény, és értékes tagja a társadalomnak. WMU-Cooley kifejlesztett egy jogi oktatás tanterv és program célja, hogy felkészítse a tanulókat a joggyakorlat számára tapasztalt alapú tanítás ügyvédi képességeit. A diákok megtanulják alkalmazni a jogi elmélet helyzetek azokat esetleg mint gyakorló ügyvédekre. Ennek része a WMU-Cooley profizmus terv Cooley diákok is tanítják a profizmus által elfogadott elvi Western Michigan University Thomas M. Cooley Law School közösség.

WMU-Cooley is elkötelezett amellett, hogy a jogi oktatás az emberek az élet minden területén. WMU-Cooley büszke különböző nemzeti és nemzetközi hallgatói szervezet, ahol a diákok, a tisztességes és objektív felvételi politika, lehetősége van arra, hogy megtanulják a törvényt.

Helyszínek

  • Lansing

    Lansing Campus 300 S. Capitol Avenue Lansing, MI 48933, , Lansing

Kérdések