Keystone logo
University of Westminster Nemzetközi Kereskedelmi Jog LLM
University of Westminster

Nemzetközi Kereskedelmi Jog LLM

London, Egyesült Királyság

1 Years

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Sep 2024

GBP 17 000 / per year *

Az egyetemen

* nemzetközi - Egyesült Királyság/EU: 12 000 font (tanévenként)

Postgraduate Online Open Day

Bevezetés

Tanfolyam összefoglaló

Ez a tanfolyam egy szigorú, hagyományos jogi oktatás legjobbjait egyensúlyozza a kortárs perspektívával. Szakterületeink a mai legfontosabb üzleti és jogi kihívásokkal foglalkoznak, beleértve a nemzetközi színtéren a kereskedelmi kapcsolatok tanulmányozását, az elektronikus kereskedelem szerepét és hatását, valamint a nemzetközi kereskedelmi jog fokozatos harmonizálását.

Ez a mester nem csupán arról szól, amit az osztályteremben tanul, hanem a globalizáció és a nemzetközi kereskedelem mai világának tényleges gyakorlatáról is. Éppen ezért az LLM az erős tudományos dimenzió mellett koncentrált, valós világra orientált jogi oktatást is biztosít.

A tanfolyam lehetőséget kínál arra, hogy erős tudományos és gyakorlati készségeket fejlesszen ki egy rendkívül versenyképes és intellektuálisan kielégítő jogterületen. Ideális azok számára, akik kereskedelmi jog, nemzetközi üzleti, menedzsment vagy gazdasági háttérrel rendelkeznek. Lehetősége lesz támogató környezetben felfedezni saját ötleteit, ismereteket szerezni és fejleszteni az átvihető készségeket. Előnyt élvezhet a látogató előadók erős programja, a kiváló online anyagok és a tanulási források, a kiváló minőségű oktatás és a professzionális és gyakorlati fókusz egy erős kutatási profillal rendelkező osztályon.

109555_button_read-more-about-this-program-on-the-school-website.png

Karrierlehetőségek

Belépők

Tanterv

Program tandíj

Ösztöndíjak és finanszírozás

Az Iskoláról

Kérdések