Keystone logo
Westfield Business School

Westfield Business School

Westfield Business School

Bevezetés

Kik vagyunk

Európai gyökerek

Westfield Business School 2000-ben kezdődik, amikor Javier Rivera, Ph.D. Stanford és IE IE professzora és Victor Ros, az IESE haditengerészmérnöke és MBA-je, aki akkori tanár volt a Madridi Instituto de Empresa-ban. Egybeesnek abban, hogy lehetővé kell tenni, hogy bármely személy hozzáférhessen egy új, integrált menedzsment oktatáshoz, új technológiákat bocsátva rendelkezésre és zavaróvá téve a virtuális szolgáltatást a tanulás szolgálatában. Így született meg egy kevert módszertan Madridban, Spanyolországban azzal a szándékkal, hogy referenciaiskolává váljon az online menedzsment oktatásban, a legmagasabb színvonalú mesterekkel és MBA-vel rendelkező iskolát, amely helyettesíti a hagyományos szemtől-kezelő programokat.

Ily módon létrehoztunk magunkat egy üzleti úttörő iskolának, amely online programokat kínál.

A diákok elkötelezettsége által jelzett pálya

Az intézmény, aki tudatosan, a világon nyitottabb és nemzetközi környezetben tanít és irányít, új modelleket fejlesztett ki, alkalmazkodva ezzel a vállalkozói valóság új módjához, miközben továbbra is fenntartja a humanista értékeket és megértette, hogy ez a népben van. hogy a leginkább figyelemre méltó érték az erőfeszítéseikkel és kemény munkájukkal táplálja őket, és segíti a szükséges változtatásokat az igazságosabb társadalmak és a vállalkozói környezet megteremtéséhez, amely hozzáadott értéket teremt.

Történelem

2009-ben úgy döntöttek, hogy az Egyesült Államokban egy üzleti iskolát hoznak létre, amely világszerte referens a magas színvonalú egyetemi oktatásban és képzésben; versenyképes szabályozási, átlátható és igényes keretek között. Ez azt jelenti, hogy az Egyesült Államokban az egyetemi oktatást szabályozó érték- és keresleti kánont kell elfogadni.

2012-ben ez az új üzleti iskola olyan kihívásokkal teli módszerekkel oktatási programokat kínál, mint a Harvard Egyetem esetében, a Független Oktatási Bizottság (CIE) engedélyével a Floridai Oktatási Minisztériumtól. Ez az egység szabályozza és felügyeli a diákokkal szembeni minőségi előírások, tartalmak, karok és elkötelezettség mértékét.

2014-ben, a programok minőségének köszönhetően, a CIE a 4569-es engedélyt ratifikálja, amely lehetővé teszi az ISEAD Business School számára, hogy fokozatosan és az amerikai egyetemi elismerésben Masters és MBA programokat kínáljon.

Küldetés és jövőkép

Emberek, bolygó, nyereség

Westfield Business School célja, hogy az emberi lényeket a hármas alsó vonalra összpontosítsák, és képesek legyenek befolyásolni az üzleti eredményeket, miközben egyidejűleg pozitív hatást gyakorolnak az emberekre, a társadalomra és a bolygóra.

Helyszínek

  • 4005 NW 114th Ave #11 Doral, FL 33178, , Doral

Kérdések