Keystone logo
West Liberty University Bachelor of Science a büntető igazságszolgáltatásban
West Liberty University

Bachelor of Science a büntető igazságszolgáltatásban

West Liberty, Amerikai Egyesült Államok

4 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

26 Aug 2024

USD 8550 / per semester *

Az egyetemen

* államon kívül / államon belül: $4,358 / metró: $7,118

Bevezetés

A büntető igazságszolgáltatás a Társadalomtudományi Tanszéken belül a büntető igazságszolgáltatás, a szociológia, a szociális munka, a pszichológia, a történelem és a jog aspektusait ötvöző program. A hallgatók a jog, a fiatalkori bűnözés, a tanácsadás, a büntetés-végrehajtás, a próbaidő, a feltételes szabadlábra helyezés és a bűnüldözés területén jártas oktatókkal együtt tanulnak. A hallgatók a kommunikációs készségek széles skáláját fejlesztik viták, prezentációk és írások révén.

Ezek a készségek kiváló alapot nyújtanak a bűnüldözési, próbaidős, feltételes szabadlábra helyezési, tanácsadási és jogi pályafutáshoz. A hallgatók előadásokat, tanórai megbeszéléseket és gyakorlati képzést fognak tapasztalni a különböző bűnüldözési területeken. A hallgatóknak egy kétszáz (200) órás szakmai gyakorlatot is teljesíteniük kell, amely a tanulmányi félév során történik.

A program jellemzője a rugalmasság. Számos kurzust esti órákban kínálnak, hogy a dolgozó egyéneknek is megfeleljen. A program átvételi kreditpontokat is kínál az állami rendőrség, az önkormányzati/helyi rendőrség és a büntetés-végrehajtási akadémián végzettek számára. A West Liberty University büntetőjogi mellékszakot is kínál.

Ideális Diákok

Belépők

Ösztöndíjak és finanszírozás

Tanterv

Program tandíj

Karrierlehetőségek

Az Iskoláról

Kérdések