Keystone logo
© WLU
West Liberty University

West Liberty University

West Liberty University

Bevezetés

A West Liberty Egyetemen (WLU) a foglalkoztathatósághoz vezető út az összetartozás és a közösség érzésével kezdődik. A nyugat-virginiai Wheeling közelében, a három állam közötti élénk nagyvárosi terület szívében található egyetem hisz abban, hogy ha a diákokat - akár közelről, akár távolról - tárt karokkal fogadják, akkor kialakul bennük a sikerhez szükséges önbizalom. A folyamat a befogadó otthonérzet biztosításával kezdődik. A Rollie Williams Nemzetközi Központ ezt heti tevékenységek és események szervezésével biztosítja, amelyek kulturális gazdagodást nyújtanak, hogy megkönnyítsék a beilleszkedést és a beilleszkedést az egyetemi közösségbe.

A 32 országot képviselő diákok több mint 70 akkreditált alapképzési szak és posztgraduális program közül választhatnak online és az egyetemen. Az egyetemi élet azonban nyilvánvaló okok miatt a győztes.

"A részvétel a kulcsa annak, hogy a legtöbbet hozza ki az egyetemi tapasztalatokból. Mindenki számára van valami, legyen az érdeklődési kör társadalmi, vallási, speciális, szakmai, tanszéki vagy tiszteletbeli." Az egyetem több mint 50 aktív szervezettel számos lehetőséget biztosít az egyetemi életbe való bekapcsolódásra.

WLU teljes főiskolai tapasztalat magában foglalja a 24/7 hozzáférést a Student Success Center, ahol a diákok fejlődnek kulcsfontosságú tagjai a WLU közösség, részt vesz a programok és szolgáltatások, amelyek segítenek nekik megvalósítani a potenciáljukat és a szenvedély. A Művészeti és Oktatási Központban, egy sokoldalú, gyakorlatias tanulási laboratóriumban felfedezhetik a művészeteket, a kreativitást és a technológiát.

Az E. Kent and Barbara Culler Robinson Writing Center megtanítja őket felfedezéseik megírására, és fejleszti írásbeli kommunikációs készségeiket - ami elengedhetetlen azok számára, akik a szervezeti növekedés élére kívánnak állni. A Bachelor of Science in Business Administration diploma és az MBA program tökéletesen kiegészíti ezt a célt.

Ugyanilyen népszerű választás azok számára, akik a WLU-val együtt szeretnék megtapasztalni az Appalache kultúrát, a BA a közösségi oktatásban, a BS a pszichológiában, a BS a biológiában, a BA a biológiában, az MS a biológiában, az MA a biológiában - állatkerti tudomány, és az MA az oktatásban.

A West Liberty University egy előremutató, négyéves állami egyetem, amely Nyugat-Virginia legrégebbi felsőoktatási intézményeként gazdag örökséggel rendelkezik. A West Liberty Akadémia néven 1837-ben (26 évvel azelőtt, hogy az államot felvették az Unióba) alapították, és az Appalache-hegységtől nyugatra fekvő felsőoktatási lehetőségek iránti igényre válaszul jött létre. Az intézmény nevét a városról kapta, amelyben található. West Liberty a 18. század végén a Függetlenségi Nyilatkozat által biztosított új szabadság legnyugatibb pontjáról kapta nevét.

Küldetésnyilatkozat

Az 1837-ben alapított West Liberty Egyetem volt az első felsőoktatási intézmény Nyugat-Virginiában. Ma egy dinamikus, befogadó, hallgatóközpontú közösség vagyunk, amely a tudományos felfedezést, a tapasztalati tanulást, a kreatív kifejezést és a globális állampolgárságot ápolja.

A WLU egy állami egyetem, amely elkötelezett amellett, hogy a hallgatóknak átfogó képzést nyújtson az alapképzéstől a felsőfokú diplomáig, miközben a régió vezető szószólója a művészetek, az oktatás, a kutatás és a gazdasági lehetőségek terén.

Jövőkép nyilatkozat

WLU törekszik arra, hogy egy modell az innovatív, befogadó, és átalakító oktatás mindenki számára elérhető, hogy pozitív hatással van a társadalomra.

Belépők

A West Liberty University főiskolai jelentkezési követelményeit a Felsőoktatás-politikai Bizottság egyetemi intézményi szabályzata határozza meg.

A főiskolai jelentkezési követelményeken túlmenően speciális követelmények vonatkozhatnak az olyan programokra, mint a foghigiénia, az orvosi laboratóriumi tudományok, az ápolás, a zene, a tanárképzés, a Regents Bachelor of Arts programok, a BLA, a BAS és a posztgraduális tanulmányok.

Ösztöndíjak és finanszírozás

West Liberty University ösztöndíjai

A West Liberty University Scholars Programot azért hozták létre, hogy vonzzák a legjobb akadémiai hallgatókat. Azok a hallgatók, akik először pályakezdőként lépnek be, jogosultak lehetnek a Scholars Program három megnevezésének egyikére. A négyéves akadémiai ösztöndíjon kívül a hallgatók egyéb juttatásokban is részesülnek a program keretében.

Outside Scholarships

West Liberty University minden évben számtalan dollárnyi külső ösztöndíjat fogad el hallgatóinknak.

Nyugat-Virginia ösztöndíjak és ösztöndíjak

Nyugat-Virginia évente több mint 100 millió dolláros pénzügyi támogatást ajánl fel a főiskola számára. Az alábbi linkre kattintva a hallgatók az összes államilag támogatott pénzügyi támogatási programot megtalálhatják. Állami források állnak rendelkezésre azon hallgatók számára, akik most kezdik a középiskolai tanulmányaikat, és olyan diákokat, akik pályamódosításra vágynak, és új bizonyítványra van szükségük.

Fedezze fel a West Lib ösztöndíjat

Kérjük, vegyen részt a Campus Visitation Days egyikén, és nyerjen egy 1000 dolláros ösztöndíjat West Liberty University . A campus látogatása lehetővé teszi, hogy egy hallgató szemével lássa az egyetemet, találkozzon és beszélgessen az oktatókkal és a személyzettel, megtapasztalja a WLU minden kínálatát, és esélye van 1000 dollár nyerésére.

Helyszínek

  • West Liberty

    208 University Drive CU Box 101, 26074, West Liberty

Kérdések